Czekamy na dobre wiadomości
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Bunia&Majka-opowieści świńskiej treści-"co tu się wyrabi
Bunia trzymaj się!
Moje dziewczyny też dzisiaj miały pobieraną krew więc łączą się z Bunią w bólu.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Bunia została na noc w Medicavecie, jutro ją czeka dzień pełen niefajnych wrażeń, mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze z tym pobieraniem krwi i że jednak nie trzeba będzie tego robić pod narkozą... Mam lęk separacyjny jakiś, niczym Bonkers po pół godziny 
A bobów w sumie zrobiła dziś ponad około 30 jak już się rozkręciła
A bobów w sumie zrobiła dziś ponad około 30 jak już się rozkręciła
-
sempreverde
Wiesz co ona sobie teraz o Tobie myśli? Jak Ty jej tak skrupulatnie boby wyszukujesz i przeliczasz? 
- joanna ch
- Kontakt:
i jeszcze ją werbalnie zachęcałam do robienia przez pierwsze godziny
Dziś cały dzień tylko ją faszerowałam żarciem - ogór, cykoria, pietruszka, trawa - i po paru godzinach była grubsza o 20 gramów
Podchodziłam też do niej x razy ze strzykawką herbikeru i podsadzałam pod dziób - zazwyczaj chciała pić ale do pewnego momentu tylko - potem już "nie,dziękuję" i tyłkiem zwrot. To ja po godzinie znowu. I znowu. W sumie myślę że ze 40 ml wypiła. A w Medicavecie taki ścisk w hoteliku że musiała iść do pokoju socjalnego, trochę się martwię czy poradzi sobie z piciem z tamtejszego poidła bo to czopek jest jak już wiecie pod tym względem...
-
sempreverde
Bunia koniecznie powinna napisać o swoich wrażeniach z całej tej sytuacji
Moja wetka twierdzi, że jak świnię bardzo przyciśnie, to napije się i z miseczki, i z każdego typu poidełka. I żeby się nie martwić
Moja wetka twierdzi, że jak świnię bardzo przyciśnie, to napije się i z miseczki, i z każdego typu poidełka. I żeby się nie martwić
-
Pani Strzyga
Czekam na wieści, bo chodzę, pokręcona, jakby to o któreś moje chodziło... 
- majson
- Miejscowość: Warszawa- Bielany
- Kontakt:
Czytam, czytam i sama zaczęłam się stresować
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego
Bunia musisz mieć dużo siły teraz!
Bunia musisz mieć dużo siły teraz!

Niunia (17.01.15), Dziunia (22.02.15), Mania (06.06.16)
Za tęczowym mostem: Many (21.06.15-28.05.16) oraz psi przyjaciel Józek (01.12.2001r.-23.12.2015r.)
Za tęczowym mostem: Many (21.06.15-28.05.16) oraz psi przyjaciel Józek (01.12.2001r.-23.12.2015r.)
- joanna ch
- Kontakt:
Dziękuję wam serdecznie babeczki za wsparcie
Tak szybko pewnie wieści nie będzie bo na 11 miało być usg a potem gdzieś w ciągu dnia jeszcze dr Kasia miała tam z Bunią robić różne rzeczy. Tam się wszystko zawsze opóźnia. Będą do mnie dzwonić ale nie wiem czy będę jeszcze wtedy w domu. A odbierzemy ją chyba dopiero w okolicach 21szej bo korki korki korki wszędzie. Przez ten dziadowski most teraz musimy jechać w przeciwną stronę na północ zamiast na południe żeby się przedostać na drugą stronę Wisły, bez sensu dojazd. A jeszcze w okolicach Medicavetu remontują drogę i też jest jakoś zwężona czy coś.
Niedobrze bo jak będzie jakaś nagła sprawa ze stworami to w ciągu dnia nie dojedziemy na czas... Ktoś zna dobrych wetów po praskiej stronie wisły?
Niedobrze bo jak będzie jakaś nagła sprawa ze stworami to w ciągu dnia nie dojedziemy na czas... Ktoś zna dobrych wetów po praskiej stronie wisły?
-
Casia
stres mi się udziela ale wierze ze będzie dobrze bo i boby były/sa i je i pije . Trzeba było zostawić Buniolce poidło - TO poidło - jakos tak raźniej by jej było
. Pewnie oberwie Ci się od Buni za to grzebanie w bobach ale czegóż się nie robi, zrozumie, pewnie wybaczy 
- joanna ch
- Kontakt:
No i Buniolec ma torbiel na tarczycy którą prawdopodobnie trzeba będzie wyciąć... Jak coś to operacja w poniedziałek. Jeszcze czekamy na wyniki z moczu, krwi i bobków.