Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - KOMIX NA S.511
Jak daliście radę w ten upał? Może to z gorąca? Pamiętam rok temu uznałam, że stado kona, a to po prostu było 30 stopni w pokoju od północy. ]\
Co z tym Buniakiem?
Co z tym Buniakiem?
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
u nich w pokoju nie jest tak źle.
wieczorem idziemy do dr Kasi. Coś mi się zdaje że jakiś grzyb albo kokcydia albo drożdże w bobach, pozbierałam i strasznie walą.
Buniak jest taki chudawy choć faktycznie schudła niewiele, więc to jest dziwne. Może starość po prostu...
wieczorem idziemy do dr Kasi. Coś mi się zdaje że jakiś grzyb albo kokcydia albo drożdże w bobach, pozbierałam i strasznie walą.
Buniak jest taki chudawy choć faktycznie schudła niewiele, więc to jest dziwne. Może starość po prostu...
- sosnowa
- Kontakt:
Przy bobowych problemach one sie tak czasem jakoś kulą, to może dlatego takie wrażenie.
Trzymam.
Trzymam.
- joanna ch
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniak po wizycie
Buniak się naprzeżywał, teraz siedzi w głębokiej traumie.
Zęby perfekt, nic do przycięcia (od lutego) i do tego bieluśkie! Wtf? Byłam pewna że to zęby.
Boby poszły do analizy, krew też. Coś na tarczycy wymacano. W pt usg tarczycy i brzucha.
Dodatkowo ciąg dalszy przebojów z oczodołem, dr Kasia powyrywała włosy dokoła oczodołu, zrobiła małą dziurkę i mam to przemywać. Świnia więc znów wygląda mało reprezentacyjnie. Możliwe że jest jakaś przetoka do kanaliku łzowego i stąd pojawiające się co jakiś czas ropne/glutowe wycieki. Podejrzewałam coś takiego od dawna i zresztą mówiłam. Bo Buniak jak jej się dotknie oczodołu albo przemywa od razu kicha porządnie i wielokrotnie.
Mam dokarmiać (na siłę zresztą bo ona ZIĘTKA NIE BARDZO CHCE) bo dr Kasia nazwała ją szkielecikiem.
Liczę na to że coś wyjdzie w bobach.
Zęby perfekt, nic do przycięcia (od lutego) i do tego bieluśkie! Wtf? Byłam pewna że to zęby.
Boby poszły do analizy, krew też. Coś na tarczycy wymacano. W pt usg tarczycy i brzucha.
Dodatkowo ciąg dalszy przebojów z oczodołem, dr Kasia powyrywała włosy dokoła oczodołu, zrobiła małą dziurkę i mam to przemywać. Świnia więc znów wygląda mało reprezentacyjnie. Możliwe że jest jakaś przetoka do kanaliku łzowego i stąd pojawiające się co jakiś czas ropne/glutowe wycieki. Podejrzewałam coś takiego od dawna i zresztą mówiłam. Bo Buniak jak jej się dotknie oczodołu albo przemywa od razu kicha porządnie i wielokrotnie.
Mam dokarmiać (na siłę zresztą bo ona ZIĘTKA NIE BARDZO CHCE) bo dr Kasia nazwała ją szkielecikiem.
Liczę na to że coś wyjdzie w bobach.
- sosnowa
- Kontakt:
A trovet rozmoczony próbowałaś? ewentulanie rozmoczoną supreme science selective (to drugie nawet mam)? No żeby nie chcieć ZIętka????????
- joanna ch
- Kontakt:
Nie próbowałam ale to bez sensu, zawsze ze wszystkich mazi ona kochała Ziętka najbardziej. Jeśli tego nie chce to niczego nie zechce. Teraz mi jeszcze chudnie do tego ale nie przewidzę czy jej się pogarsza czy stres po kłuciu i narkozie czy upał. Świnie jakoś tak patrzę nie bardzo chcą jeść w tą pogodę.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
To zupełnie jak moja mamajoanna ch pisze:Świnie jakoś tak patrzę nie bardzo chcą jeść w tą pogodę.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Buniak co ja czytam, weż się w garsć dziewczyno 
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018