Hamlet szuka transportu do Kraśnika do DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Ola81

Re: Hamlet szuka domku / W-wa

Post autor: Ola81 »

Czy Hamlet jest faktycznie do adopcji bo nie mam odzewu na wiadomości w tej sprawie a zależy mi na przygarnięciu prosiaczka???
patrycja

Post autor: patrycja »

Bardzo przepraszam za zwłokę. Nie mam kompletnie czasu ostatnio. Hamlet jest do adopcji, ale mam na oku domek dla niego. Czekam na kogoś kto przeprowadziłby WPA dla niego w województwie lubelskim. Jeśli WPA wypadnie pomyślnie to Hamlet pojedzie do Kraśnika. Na razie jednak szukam osoby, która to WPA zgodzi się przeprowadzić.
Ola81

Proszę mieć mnie na uwadze jeśli Hamlet będzie jeszcze do wzięcia. Z góry Dziękuję i Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Paaaati, gdzieeee Ty, kolejka po słodkiego Hamlecika się ustawia powoli :lol: A mały jest naprawdę cudny i kochany :love:
patrycja

Tak, tak. Będę miała Panią na uwadze, oczywiście :)
Na Hamlecika czeka wstępnie domek w Kraśniku. Tylko ktoś nam musi zrobić WPA w Kraśniku - pracuję nad tym :)
Ola81

Dziękuję i czekam jak zorwinie sie tamat :|
Ola81

A nawet rozwinie... hehe
patrycja

Oki :D
Udało się załatwić także teraz czekamy na WPA i na jego wyniki.
Będę dawać znać ;)
Ola81

Dobrze że znajdzie nowy dom ale szkoda że nie mój... :(
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Ola, nie martw się, co rusz jest jakiś fajny świnek do adopcji, bardzo wiele maluchów szuka domu. Tu też sprawa jeszcze nie jest przesądzona, mały miał wcześniej już rezerwację, ale jeszcze musi być znany wynik wpa i potencjalny domek musi zostać zaakceptowany. Ja też długo szukałam świnki i nie mogłam znaleźć takiej jaką pragnęłam. A skończyło się tym, że mam 5, w tym jednego adoptusia z akcji na fb. Po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość i zaglądać :)

Olu, a może malutki Speedy? http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 5&start=30 :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”