120! Danka, one w życiu nie były w takiej przestrzeni! Mieszkały sobie w kasztach takich ze 40 cm długich...
Siedzą jedne na drugich zawsze, dopóki się nie ośmielą. za parę dni zobaczycie, jak zaczną fikać i popkornowac chórem.
dajcie im pudełka po butach, będa szczęśliwe, ale nie na stałe, bo się muszą oswajać.
Sierpniowa siódemka - mamy DT i TDT!
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Sierpniowa siódemka - mamy DT i TDT!
A prosiaki, które do mnie przyjadą, jak się mają? 

Do ciebie jedzie jedna para ode mnie, ale nie wiem która. Obie mają się świetnie, już wariują, biegają i podskakują. To chyba rzeczywiście efekt dużej przestrzeni, u mnie każda dwójka jest w 100. Panicznie boją się rąk, ale jak tylko poczują się bezpiecznie to hulają po całej klatce i jedzenie też znikaodeta89 pisze:A prosiaki, które do mnie przyjadą, jak się mają?

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Odeta prosiła o rudasy...
woli spokojniejsze, to jej pierwsze tymczasy 

rudaski
a słuchajcie Dawenna potwierdziła komuś odbiór w poniedziałek? bo tak wstępnie było mówione, a ja póki co od niej nie dostałam odpowiedzi

a słuchajcie Dawenna potwierdziła komuś odbiór w poniedziałek? bo tak wstępnie było mówione, a ja póki co od niej nie dostałam odpowiedzi

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
nic nie wiem. Jutro mnie nie ma cały dzień!
Oj rudasy się rozbrykały, więc nie są wcale takie spokojne
Aż miło patrzeć jak brykają!
Dawenna pisała w tym wątku (s. 3), że transport 26-go aktualny, chyba nic się nie zmieniło...

Dawenna pisała w tym wątku (s. 3), że transport 26-go aktualny, chyba nic się nie zmieniło...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak, ale trzeba świnki zawieźć do Mińska Mazowieckiego i w ogóle ona jakoś to koordynuje, nigdy nie korzystałam, więc nie mam pojęcia. jeśli napisałaś, to ona się na pewno odezwie.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
jak ja dawałam Pamperka do Bydgoszczy to udało nam się podwieźć na pewną stację paliw w Wawie - żeby do Mińska się nie wlec bez sensu. Może dałoby się i teraz?
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wlasnie Dawenna napisała na PW, co i jak, (wyjazd o 3 rano...) wygląda na to, że przełożymy transport do Bydgoszczy na 2 września, wtedy Dawenna zabrałaby 31 samochodem może nie tylko te dwa samczyki ale i dwie samiczki z szóstki z przyszłego tygodnia - jesli Iza1004 je weźmie.