Śmigus i Dyngus - zamieszkali u Karoliny na Bielanach
Moderator: silje
-
Karola
Re: Śmigus i Dyngus - zamieszkali u Karoliny na Bielanach
Chłopcy są już u nas grubo ponad miesiąc i nawet nauczyli się robić stójkę
Któregoś dnia ostatnio wstaję rano, a tu nie tylko białasek pięknie prosi i popiskuje, ale też jego brat, który normalnie siedział pod półką
przez ostatnie 2 tygodnie mieliśmy zapalenie krtani oboje i chłopcy mieli ciężki żywot - wystarczyło głośno kichnąć i ciągle jest to dla nich na tyle przerażające, że od razu uciekali. są bardzo fajni - charakterni, trochę bezczelni 
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
I tego sie po nich nalezało spodziewać. 
-
Karola
Czy ja tu narzekałam, że chłopcy panicznie boją się wybiegu? Dziś wyjątkowo intensywnie i beztrosko biegali po salonie kiedy im sprzątałam i nasikali chyba na połowę podłogi - poranny buraczek sprawił, że plamy były wyjątkowo widoczne
fajni są, swoją złośliwą żywiołowością i popcornem, a także głóśnymi kwikami (oswoili się już i poza porannym/wieczornym ćwierkaniem gadają też na rękach) wypełnili miejsce naszego nieodżałowanego świńskieogo seniora.

fajni są, swoją złośliwą żywiołowością i popcornem, a także głóśnymi kwikami (oswoili się już i poza porannym/wieczornym ćwierkaniem gadają też na rękach) wypełnili miejsce naszego nieodżałowanego świńskieogo seniora.

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No zaraz! Czemu tu tak cicho?
Mikołaj był?
Zaraz Nowy Rok, a tu cisza....
Mikołaj był?
Zaraz Nowy Rok, a tu cisza....
- porcella
- Moderator globalny