Juno i Dydko DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

lubię

Re: Juno i Dydko - rezerwacja[W-W]

Post autor: lubię »

No i dalej się leczymy - Juno się po porodzie rozlazł grzyb, jest podejrzenie świerzba (nie miała wcześniej podanej iwermektyny). Leczymy jedno i drugie, podajemy beta-glukan i bardzo starannie odżywiamy.
Juno po urodzeniu i odkarmieniu maluchów popadła w dziką radość, że po raz pierwszy od niemowlęctwa nie jest w ciąży. Biega i skacze jak szalona, drze się o jedzenie już tylko dla siebie i w ogóle fajna z niej świnia :love: Dydko jest na etapie buntu nastolatki, na ogół stoi z boku i patrzy z miną "Mamo...! No weź! Ale siara... :roll: " Zasuwa kiedy myśli, że nikt nie widzi. I śpiewa po nocach (uprzedzam).
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja tam jestem ciekawa jak Dydko rośnie.. Może fotki jakieś panien razem?
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Co u Juno i Dydko? Pojechały już do swojego domku? :)
lubię

Nie, dostałam wiadomość od Pani Ani, że jeszcze muszą u mnie posiedzieć ze 2 tygodnie. Świnie już mają zielone światło od weta, to kwestia organizacyjna. Trudno, Juno dłużej powciąga witaminy :P
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Wszystko jasne :)

Mam nadzieję, że za dwa tygodnie DS wstawi zdjęcia zadowolonych panienek w nowym domu :D
lubię

Dziołchy już w nowym domu :) Załapały się jeszcze na sesję dla Herbala, ale od dzisiaj zdjęcia już z DS będą :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”