Milkaa-Ja wolę mieć własne książki.Lubię do nich wracać i zawsze mogę to zrobić.W bibliotece nieraz muszę długo czekać aż ktoś odda to co akurat chce
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Parę lat temu czytałam diabelsko-anielską trylogię Katarzyny Bereniki Miszczuk: "Ja, diablica", "Ja, anielica", "Ja, potępiona" - niezłe. Nie jest to literatura z górnej półki, ale czyta ją się przyjemnie i szybko, polecam.natalia.k pisze: A co do ostatnio przeczytanych książek to wciągnęła mnie seria Kwiat paproci - Katarzyny Miszczuk: Szeptucha,Noc Kupały Żerca. Pochłonęłam je w 5/6 dni
Mnie zniechęca do niej fakt, że jeszcze trzeba czekać na część czwartąnatalia.k pisze:Słuchajcie może ktoś z Was jest w posiadaniu Serii książki Magiczne drzewo w formie ebooka dokładni plik mobi ? Sprawiłam siostrzenicy na komunię czytnik i poszukuję czegoś co ją obecnie interesuje.
A co do ostatnio przeczytanych książek to wciągnęła mnie seria Kwiat paproci - Katarzyny Miszczuk: Szeptucha,Noc Kupały Żerca. Pochłonęłam je w 5/6 dni
Ja przeczytałam tylko pierwszą cześć - "Kamień Filozoficzny" i nie porwała mnie na tyle, by sięgnąć po następną... Teraz czyta Harrego Pottera mój 14-letni syn, ale nie wiem, co o nim faktycznie myśli, bo czyta książki tylko dlatego, żeby niedobra matka ( czyli jaKropcia pisze: Teraz zacznę Harrego Pottera ponownie.