Zdjęć nie ma! Gwiazda jest na urlopie, przecież dopiero co skończyły się święta. Bycie taką gwiazdą internetów jest bardzo męczące i wymagające więc co jakiś czas trzeba odpocząć i to właśnie taki czas

.
Pełno się troszkę u nas zrobiło bo na tydzień przyjechały, na wiejskie wczasy, cztery piękne dziewczęta z Olsztyna. Poruszenie wielkie ponieważ ów dziewczyny znają się doskonale z moją trójką. Spędziły wspólnie całe wakacje i toteż wtedy ostatnio się widziały więc podłoga w pokoju została opanowana przez bardzo kolorowe i różnorodne stadko. W sumie 9 świnek biega sobie, kwiczy i kręci kuperkami

. Nie od razu wypuściłam z klatki Cynkę i Lilkę ale ponieważ obie gryzły kratki i kwiliły do pozostałych świnek to postanowiłam dać im szansę. SUKCES! Teraz latają sobie wszystkie, dwie z Olsztyńskich świnek są w podobnym wieku więc fruwają sobie razem i popkornigują radośnie

. Podeszły nawet do mnie razem z innymi świnkami po liście rzymskiej

.
PS: Do wielbicieli Cynki & Lilianki, w ich wątku dosłownie za moment pojawią się nowe zdjęcia z wczoraj, nie zabraknie na nich też Wujka Grzebyka

.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas: