Lana , Lora (*), Mauna Kea, Lilka E.C. WOLNE [T-ń]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Lana i Lora WOLNE [T-ń]

Post autor: martuś »

Biedna Lana jak się "kręćkuje" :pocieszacz: Ale Lora ładnie dziebie Chimi :shock:
Obrazek
margonel
Miejscowość: Białystok
Kontakt:

Post autor: margonel »

:love: :love: :buzki:
Julita

Post autor: Julita »

Dzień dobry. Chciałabym zaadoptować Lanę i Lorę. Wiem że Lana jest po chorobie ale to nam nie przeszkadza. Nie mam doświadczenia w adopcji więc nie wiem jak dalej się kontaktować. Julita. Dziewczyny są słodkie!
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

:love:
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Bezwzględna pomoc dla P.Julity, prosimy!Na pewno napisać na priv. do AniC.
Dziewuszki doskonałe! A z doświadczenia wiem, że takie niechciane są potem najwspanialsze!Mocno ściskamy kciuki za te 2 słodkie Aniołki i ich przyszlych Rodziców! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :love: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Post autor: AniaC »

Jestem w kontakcie z p.Julitą ale w grę wejdą Milva i Vinga.
margonel
Kontakt:

Aniu, kiedy tydzień temu przeczytałam o zainteresowaniu adopcyjnym Laną i Lorą, szczerze mówiąc, nie wiedziałam czy cieszyć się czy smucić. Wolałam nic nie pisać. Przeważył smutek i obawa o ich stan zdrowia. I moje intuicyjne, stałe przekonanie gdzie jest dla nich ta prawdziwa miłość i najczulsze, najlepsze miejsce do życia... To świnki anielskie, cudeńka w moich oczach love:

Cieszę się, iż p. Julita chce dać dobry, troskliwy dom Milvie i Vindze. To takie piękne i rozczulające maleństwa. I pewnie tak bardzo czekają na swoich kochających ludzi. Na swoje głaski, przytulaski i kolanka i wszelkie rozpieszczania. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się powiedzie w tej sprawie. Szczerze życzę i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

margonel pisze:Aniu, kiedy tydzień temu przeczytałam o zainteresowaniu adopcyjnym Laną i Lorą, szczerze mówiąc, nie wiedziałam czy cieszyć się czy smucić. Wolałam nic nie pisać. Przeważył smutek i obawa o ich stan zdrowia. I moje intuicyjne, stałe przekonanie gdzie jest dla nich ta prawdziwa miłość i najczulsze, najlepsze miejsce do życia... To świnki anielskie, cudeńka w moich oczach love:
Cieszę się, iż p. Julita chce dać dobry, troskliwy dom Milvie i Vindze. To takie piękne i rozczulające maleństwa. I pewnie tak bardzo czekają na swoich kochających ludzi. Na swoje głaski, przytulaski i kolanka i wszelkie rozpieszczania. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się powiedzie w tej sprawie. Szczerze życzę i pozdrawiam.

Hmmm... mam kłopot z dziewczynkami...przyznaję się z ręką na sercu... nie wiem czy znajdzie się dom, który będzie odpowiedni. Nie wiem czy kiedykolwiek będę gotowa zafundować im stres przeprowadzki... Wiem za to, że tu się przyzwyczailiśmy do siebie i się kochamy ... ot co. Chimi trafiła bosko. I nie zostawiła mnie samej. Byłam przystankiem do jej szczęścia. Jestem o nią spokojna... przy Lanie nie trafiłam na nikogo takiego... Milva I Vinga to super świnki - jak wszystkie nasze tymczasy ;) spokojnie poradzi sobie Pani Julita że wszystkim i w zamian dostanie mnóstwo miłości. Tego jestem pewna.
A Lana i Lora niech się tu drą na mnie niemiłosiernie- dawaj jeść- nie damy się glodzić!!! Ja również jestem szczęśliwa :love:
margonel
Kontakt:

Aniu, doskonale rozumiem o czym piszesz. I ja tak myślę, czemu dawałam wyraz kilkakrotnie, pisząc w tym wątku. Serdecznie Was razem pozdrawiam. :buzki: :love:
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Margonel :buzki: no właśnie wiem, że mnie rozumiesz :buzki: i specjalnie dla Ciebie :
Gwiazdy hihi
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”