Kawia i Melissa - labobiałaski - pojechały do DS
Moderator: silje
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Kawia i Melissa - labobiałaski - Wawa
No i tu muszę się dołączyć,jako ta,która właśnie przysposobiła 2 białaski z Przystani - Pernillę i Belindę! Białe świneczki są przepiękne! To są moje dwie pierwsze białogłowy w życiu i jestem zachwycona i wyglądem i charakterem! Z bliska wyglądają jeszcze cudniej! Jestem pewna,że Kawia i Melissa tak samo! Apeluję! Ludzie bierzcie je do domu,o ile tylko to będzie możliwe! Nie szukajcie innych ,białe są zaje....te!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Kawia i Melissa - labobiałaski - pojechały do DS
dziewczęta w doskonałej formie, tłuściutkie jak biale bakłażany pojechały do DS - daleko, aż do Belgii
Dziękujemy wszystkim wspierającym je w programie Wirtualnych Adopcji! Zebrane i niewykorzystane środki posłużą innym chorym świnkom!
Dziękujemy wszystkim wspierającym je w programie Wirtualnych Adopcji! Zebrane i niewykorzystane środki posłużą innym chorym świnkom!
- Beatrice
- Kontakt:
Jejku!Jak cudnie! Ale czy będziemy coś wiedzieć o nich w DS? Please! Pernilla i Belinda serdecznie pozdrawiają "siostrzyczki i życzą wspaniałego życia w "lepszym świecie"!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dr Eva wczoraj napisała mi, że wrzuciła panny do stada (wieloświniowego) samic i zaadaptowały się szybko. Ma też zamiar zrobić ponownie badania Kawce, bo jej "nie wygląda" na sercową. Hula jak całkiem zdrowy zwierz. Ona młodziutka, może się zaleczyła?
- Beatrice
- Kontakt:
Oby tak,trzymamy mocno kciuki ! I prześlij ,Porcello, pozdrowienia od kuzynek, którym nie tylko nie udały się wojaże zagraniczne,ale nawet z warszawianek zostały zdegradowane do lublinianek...Zawsze czekamy na wieści o dziewczynkach!