Puchate Siły Tormund chory

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Mk1609

Re: Puchate Siły -

Post autor: Mk1609 »

To chyba muszę cię zaprosić do siebie, może odgadniesz z czym zmieszany jest Katana.
Na fotkach nie widać wszystkich kolorów, nie umiem tego wyjaśnić. Niby creested ale jednak nie... A ten czarny kolor to lekka ściema zdjęcia... Czarny owszem ale nie błyszczy w rzeczywistości, bo połysk na fotkach to cienie szarego(silver?).
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Czyli silver agouti? Mój ulubiony kolor :love:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

A Katana to nie jest czarny tan? :think: W sumie to chyba nie czarny bo taki bardziej ciemnoagutowy :think:

Otonia wymiata ze swoją spódnicą :laugh:

Jak tam pod względem zdrowotnym? Mam nadzieję, że się już unormowało :fingerscrossed:
Obrazek
Mk1609

No właśnie z tą jego czernią jest wałek, tylko na zdjęciu jest czarny, a w Realu jest czarny z silver, co powoduje połysk na fotkach. Brzuszek i bródkę ma brąz jak aguti.
boe22

Post autor: boe22 »

Coś tu mieszacie z tymi kolorami :laugh: :szczerbaty:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

Kresyda powala... Ale - między nami - widział ktoś brzydką świnię? :102:
A Knedel z uszami jak frędzelki, to nie łaska?
BTW Państwo przyjechali do mnie z darami dla DT, obejrzeli prosięta i najgłośniejsze okrzyki zachwytu wywołała najbardziej szara ze wszystkich szaraczków - Gałuszka - myszka ze stulonymi uszkami...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Mk1609

Po prawie miesiącu udało mi się złapać Katanę na hamaku, nawet udało się zrobić odpowiednio fotkę i trochę ujawnił zagadkowy kolor. Fota już wstawiona w wątku.
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Kresyda jeat obecnie w fazie wymiatania puchem. Podobno szw :Dajcary co jakiś czas spektakularnie linieją i wygladają jak oskubane kurczaki. Jeszcze nie przerabialam. Za to Apisia jest niezmiennie w formie. Przcudnie lśniaca i obla :love:
boe22

Post autor: boe22 »

porcella pisze:między nami - widział ktoś brzydką świnię? :102:
Yyyy...ja nie.
Ja bym zapytała dalej, czy miał ktoś kiedyś śmierdząca świnię?(nieświniowi często o zapach pytają...)
Jak się kocha to nawet świński smrodek pachnie fiołkami...ja tam go lubię, bo dobrze mi się kojarzy :szczerbaty:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

boe22 pisze:
porcella pisze:między nami - widział ktoś brzydką świnię? :102:
Yyyy...ja nie.
Ja bym zapytała dalej, czy miał ktoś kiedyś śmierdząca świnię?(nieświniowi często o zapach pytają...)
Jak się kocha to nawet świński smrodek pachnie fiołkami...ja tam go lubię, bo dobrze mi się kojarzy :szczerbaty:
Miałam nieziemsko śmierdzącego samczyka. Jak pociągnął kuprem znacząc teren, to człowiek na bezdechu leciał okno otwierać :szczerbaty:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”