Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/obiecane fotki

Post autor: Harvejowa »

Były wcześniej sporo :) Demolka to nasza Chomicza klucha... fotki pojawiły się chłopaków :) ale w sumie muszę dziewczynie jakieś fotki zrobić... zapominam zmieniać nagłówki
ANYA

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/stara nuda:D

Post autor: ANYA »

Wlasnie...musisz hamsterkowi porobic foty bo byly tak dawno temu, ze nie moge znalezc ;)
Chlopakow foty widzialam :like: ale nie komentowalam nawet bo szukalam Demolki....
Harvejowa

W taki razie będziemy robić foteczki gwiazdeczki :D
Znalazłam idealną matę do bobczenia :rotfl:
http://allegro.pl/mata-lazienkowa-szer- ... 51363.html
Harvejowa

Prosiałki jak zwykle nie rozbrajają ;P otóż okazało się, że wbrew bałaganieniu są czyściochami xD Wczoraj nie miałam weny i musieli wytrzymać w brudnej klatce...w nocy była wojna światów ;p... Rano posprzątałam...wzięłam dzieci na mizianie i co ? i spokój :laugh: . Mufi dzisiaj całkiem ładnie oddycha...tylko musiał ostro dostać po tyłku...jak widzi Harvistka to zgrzyta...zaplanowane wieczorne wspólne mizianie :) ach te moje słodkie łobuziaki...wciąż mnie zaskakują

Wreszcie czysto...i mina mufiego "A tylko spróbuj mama następnym razem zrobić sobie wolne od sprzątania..."
Obrazek
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Słodkie pysiaczki :)

ps. Mata fajna...kamuflaż idealny bedzie :)
Harvejowa

I jak tu nie kochać tych istot ;p Szkoda, że nie mogłam zrobić zdjęcia jak siedzieli w trójkę (Demolka śpi) i dawali mi prezent :laugh:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Mata fajna :lol: Mam nadzieję, że Twoje chłopaki też się uspokoją... Moi jakieś straszne dni przeżywają... eh..

Ale super walentynka :love: Kochane zwierzaki :love: i ktoś jeszcze ;) bo myślę, że jednak zwierzaki potrzebowały pomocy!
Harvejowa

Ech...raz na jakiś czas przychodzi takie dzień, kiedy mam ochotę wyrzucić wszystkie futra za okno... jeden pokój...kłócące się świnki(znów nie wiem o co im poszło) i chomik gryzący drewniane elementy, skrobiący szybę i wyjadający sylikon do łączenia szyb.... takim oto sposobem zamiast się wyspać...siedzę przy komputerze i próbuję sobie wbić do głowy, że to tylko zwierzątka i to nie jest ich wina...;/szkoda tylko, że jak świnie albo chomik śpią...to ja chodzę na paluszkach, odkładam odkurzanie na później itd. a one moje potrzeby mają w świńskim ryjku :( Niech już miną te dwa tygodnie i zwierzaki znajdą się w oddzielnym pokoju :pray:
Harvejowa

No i przypomniałam sobie, że to tylko kochane futrzałki :) ech...smutny filmik :(
https://www.youtube.com/watch?v=fM6V6lq_p0o#t=17
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Dacie radę jeszcze dwa tygodnie :) Ja też się cieszę, że mam drugi pokój gdzie mieszkają maluchy. Lubie spędzać z nimi jak najwięcej czasu, ale jednak w nocy chcę się wyspać, a oni często nie pozwalają na to :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”