✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Lilith88 »

Parę zdjęć w ramach usprawiedliwienia, że się nie odzywamy ostatnio zbyt często..

Chłopcy dostali kapciochy, chwilowo w klatce jak robiłam zdjęcia było biednie, bo robiło się pranie jamek Pastuszkowych do kompletu.
Pierwszy zawładnął kapciochem Czarny
Obrazek

Obrazek

A tak wygląda siesta całej trójki po jedzonku
Obrazek

Nawet tchórz Feliks się wyłożył :love:
Obrazek

Obrazek

Ejj.. Jak to po jedzonku? To to nie była tylko przystawka? Zobacz mamy pusty talerzyk :cry:
Obrazek

Druga klatka, drugi kapcioch
Obrazek

Niuch, niuch.. Tamte grubasy na przeciwko mają rację, toż to byłą tylko przystawka! Dawaj coś jeszcze!
Obrazek

Obrazek

Mój rogalik Tasieniek ukochany :love:
Obrazek

Obrazek

A to moje ulubione zdjęcie ostatnio :love: Ślicznie wyszło Maleństwo prawda? :szczerbaty:
Obrazek
Inoue

Post autor: Inoue »

:love: same wspaniałości - krągłości. :love: jak słodko się wylegują, moje panny to mi fot nie dadzą nigdy chyba zrobić, podczas lenistwa. Jak tylko podchodzę z aparatem, to zaraz zrywka jest. A tu takie piękne placuszki :buzki:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Maleństwo wyszło ślicznie i bobek też :lol: :lol:
Czarny jak dostojnie leży :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Nooo, rzadko teraz zaglądasz ale tą porcją zdjęć się wybroniłaś ;) :buzki:
Piękne wyleże... Piękni świnko-panowie :love:
Maleństwo już nie takie małe, a jak waga Szanownych Panów?
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ale boscy oni są! Jak to ładnie wygląda jak świniorki leżą sobie grzecznie koło siebie, ehh :love: :roll:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Inoue moi są za leniwi żeby się podnieść jak podchodzę :lol: A tak serio to oni są bardzo kochanymi świntuszkami i są bardzo oswojeni więc nie przeszkadza im jak zaglądam z telefonem do klatki i ich pstrykam, Feliks tylko się boi ale jak się chwile posiedzi przy klatce to się uspokaja i też można go pstrykać.

Asita też od razu mi się fantastycznie uchwycony bobek rzucił w oczy :szczerbaty:

Balbinkowo wagi są w większości wypadków stałe, Czarny ma ciut poniżej 1500, odchudzanie nie pomaga :P Feliks ma +/- 1300gram a Wiewiórek jak na swoje około 960 jest tłuściutki i ta waga też mu się utrzymuje od dawna już, więc zakładam, że to jego ostateczny ciężar ;) Tasiek około 1100 a Mały nie chce dobić do 1000, ostatnio było 966 gram. Jak zawsze najwięcej mam problemów wagowych i rozterek z tym związanych przy Gerym, dziś go ważyłam i jest tragedia.. 850 gram.. Zanim pojawiły się waciki było już 960 i była zadowolona, bo ciągle mu się waga wachała i raz miał powyżej 900 raz poniżej i w końcu go utuczyłam do jakiejś wzglednie dobrej wagi i o.. Biega, harcuje całymi dniami po całej sypialni z białaskami i efekt jest jaki jest. Ale chyba nie będę histeryzować, bo skoro tyle biegają to widać tak musi być a jak się mu przyglądałam dziś jak biegał to doszłam do wniosku, że mięśnie się mu na łapkach rysują aż jestem w szoku, że takiego mam atletę, toż to przecież antonim, świnka i atleta :lol:

Dropsio tak niby grzecznie leżą a jak nie patrzę to zaraz się turlają po klatce albo pokoju, tylko trzaski słychać a jak lecę do nich to udają, że nic się nie dzieje i patrzą tymi swoimi wielkimi oczyskami na mnie. Wiewiórek ma ciągle powygryzaną sierść ale ja się nie dziwię, dobrze, że mu większej krzywdy nie robią, bo toż to jest takie upierdliwe, że szok! Czarny i Feliks to i tak oazy spokoju.
Inoue

No prawdziwe oazy spokoju, tacy dostojni ci Twoi Panowie, nie leniwi :laugh: :love:
U mnie to wygląda tak "co masz?! Daj zjeść!" Liżą i gryzą mi obiektyw od aparatu albo pasek :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Inoue, a co Ty paskiem u świnek robisz, że Ci go liżą? :lol: :lol:

Spryciarze, turlu turlu, jak pańcia nie patrzy, a jakby co, to tulenie :laugh: Kamerkę wstawić i potem im pokazać, że dowody na turlanie są :lol:

Ale masz rozbieżności mędzyświńskie wagowe :shock:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Inoue

Asita pisze:Inoue, a co Ty paskiem u świnek robisz, że Ci go liżą? :lol: :lol:
tresuję - taka patola :lol: a serio to mam go przy aparacie i jakoś zawsze smakuje tym moim nienażartuchom. Albo nosy w obiektyw wsadzają i jeszcze się przepychają, która pierwsza :lol: a tu taka profeska u Lilith :love:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Nareszcie nowe zdjęcia przystojniaków! Piękni wszyscy :love: , a maleństwo to już w ogóle :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”