✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: balbinkowo »

Och, taaaak, ja też proooooszę o fotki przystojniaków Lilith :please: :pray: :buzki:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Więcej osób czeka na foteczki :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Geruś nadal matkuje klonom? :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Inoue

Post autor: Inoue »

Lilith88 pisze:ja marzę ogólnie o niebieskim, Kartuz to nr 1, bo charakter mają cudny właśnie ale może być Rosyjski albo Korat jeszcze. Brytyjczyki już mi się aż tak nie podobają, bo ja lubię duże ale smukłe koty, takie pierwotne a Brytyjczyki to kule jednak.
Co do Brytyjczyków.. Myślałam nad krótszym imieniem dla Mirmiła, skoro jest marmurkiem to kombinowałam od marmurka coś i wymyśliłam Maru i siedzę i myślę co to za imię z jakiejś bajki czy skąd? bo coś mi świta. Wpisałam Maru w googla i faktycznie jest taki jeden stwór i wcale nie bajkowy a prawdziwy i też jest kotem o umaszczeniu marmurkowym, właśnie Brytyjczykiem!
Maru to gwiazda YT sami zobaczcie jak go jeszcze nie znacie
https://www.youtube.com/watch?v=8uDuls5TyNE :lol:
Mi się w Brytyjczykach oczy podobają no i ta mina wiecznie zdziwiona :lol: Niebieskie koty są piękne... i nie tylko koty, bo psa rasy CC też bym chciała tego umaszczenia, no wspaniałe są :love: BTW. Maru to fajne imię :ok:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dziewczyny przepraszam bardzo, w domu mnie nie było za dużo i nie miałam czasu na fotki.

Leoś i Persi zostali dzień wcześniej zawiezieni do DS czyli w piątek u nich w wątku właśnie wrzuciłam zdjęcia z ich nowego domu, więc jeśli ktoś jest ciekawy zapraszam http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 1&start=80 :)

Inoue ja najbardziej lubię zielone kocie oczęta, więc oczy akurat u Rosyjskich najbardziej mnie urzekają :love: Fakt wszystkie niebieskie zwierzaki są cudne, szczury, psy, koty i wszystko inne :love:

Dzima tak nadal matkuje, aż jestem w szoku, boję się, że jak podejmę decyzję, że zostają to się akurat pokłócą..

Zdjęcia dosłownie z teraz z ich królestwa, które ostatnio przebudowałam nieco i bardzo się chłopakom spodobało :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

O i jeszcze rozmazane ale się rozbiegali co ich cyknęłam przy okazji ;)
Obrazek

Obrazek

Mam też złe wiadomości.. Elvin i Elmo mają rezerwację, mam też jeszcze jedną osobę zainteresowaną adopcją obu a wczoraj się chłopaki pożarli.. Rezerwację będę musiała odwołać, Elvin ma wielką dziurę w karku nawet nie wiem kiedy mu to Elmo zrobił a jak zaczęłam go oglądać to ma pełno blizn i łysych plam ledwo zagojonych po pogryzieniach, wcześniej myślałam, że to stare rany ale co rusz się coś nowego pojawia, naprawdę nie wiem kiedy oni się biją, chyba w nocy, bo o ile ostatnie 2-3 dni mało byłam w domu to wcześniej ciągle miałam ich przed oczami, są w salonie przed kanapą więc bym zauważyła. Doleczę ich jeszcze z wszołów i będą szukać domu oddzielnie, nie wiem czy da się ich pogodzić, niby teraz siedzą razem i jest ok ale myślę, że skoro mają opcję się nie męczyć ze sobą całe życie to nie ma sensu na siłę ich trzymać razem.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ale Gery z Wacikami fajnie wyglądają! :love:

Co do E&E... Uważam, że faktycznie lepiej posłać ich do różnych domków. U nas też się tak "zaczynało", a teraz... No, wiadomo :roll:
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Jezu, ale ta szajka Gery+białaski jest słodka :102:
No przecudowni!

Szkoda Elvina i Elma, ale może uda ich się pogodzić, a jeśli nie, to na pewno znajdą jakieś cudowne oddzielne domki!

:buzki:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Nawet nie zamierzam próbować ich godzić, rany u Elvina są naprawdę duże, nie ma sensu ich na siłę trzymać razem, nawet jeśli się nie będą gryźć później to nie jest to miłość i po co mają być na siebie skazani całe życie? Właśnie napisałam Pani która ich zarezerwowała, że muszę cofnąć ich rezerwację i zachęciłam do wybrania innych prosiaczków z którymi nie będą mieli ewentualnych problemów w przyszłości. Dom oddzielnie pewnie znajdą bez problemu na zasadzie "do innej świnki".
katiusha

Post autor: katiusha »

A ja 3mam kciuki za przyjaźń Gerrego i tamponików :szczerbaty: :buzki: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dziękuję Kati :buzki: Oby się udało tak na amen ;) U nas są już miesiąc i jest naprawdę rewelacyjnie, teraz mają około 3-4 miesiące więc jak jeszcze 2-3 miesiące będzie tak jak jest to na pewno już ich nie oddam :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”