Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
ruby

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ruby »

Ania daj im czas,bo ty panike siejesz,a im sie udziela, idz na zakupy a jak wrocisz,to chlopcy bada ok :102:
Piorunowa

Post autor: Piorunowa »

Zamyślił się :lol:
ANYA

Post autor: ANYA »

ruby pisze:Ania daj im czas,bo ty panike siejesz,a im sie udziela, idz na zakupy a jak wrocisz,to chlopcy bada ok :102:
Moze i panikuje bo mi szkoda Diabelka. A Diabelek musi jeszcze wytrzymac z Ryanem, bo potem przeniose ich do salonu i beda sami bez innych swinek. Wtedy moze bedzie lepiej.
Piorunowa pisze:Zamyślił się :lol:
O jedzeniu i moze myslal, ze mu sie sni :laugh: a jak go zawolalam to sie ocknal :laugh:

Za to Lewis bardzo inteaktywny sie zrobil. Przychodzi jak go wolam. Alfie tez sie bardziej ufny zrobil :jupi: Nareszcie! po roku bycia u mnie :jupi: Zamiatalam bobki u niego w klatce i nie zwial. Spokojnie na luzie jadl karme, wiec nawet sie nie odzywalam tylko sprzatalam klatke dalej i dalam mu pietruche w nagrode.
Ann

Post autor: Ann »

ANYA pisze:Za to Lewis bardzo inteaktywny sie zrobil. Przychodzi jak go wolam. Alfie tez sie bardziej ufny zrobil :jupi: Nareszcie! po roku bycia u mnie :jupi: Zamiatalam bobki u niego w klatce i nie zwial. Spokojnie na luzie jadl karme, wiec nawet sie nie odzywalam tylko sprzatalam klatke dalej i dalam mu pietruche w nagrode.
Super :jupi: Kiedy moje się zrobią mniej dzikie :roll:
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Nadrobiłam wszystko :D Ale się u was dzieje, cały czas coś. Buziaczki dla całego stada :buzki: :buzki:
Aktualizacja WPA
Obrazek
aneta72

Post autor: aneta72 »

No to się masz Anya z tymi chłopakami ,nie ma co :think: :think: :think: .Pewnie sie uspokoją jak będą w osobnych pokojach :fingerscrossed: Głaski dla łobuziaków :buzki: :buzki: :buzki:
ANYA

No dzieje sie u nas sporo. Na nudy z nimi nie mozna narzekac, ale nie tylko te zle rzeczy sie dzieja, bo czesto jak siedze i sie na nie gapie godzinami to smiac mi sie chce. Czesto nie moge zasnac bo Lewis popcornicuje w klatce, Diabelkiem tez czesto rzuca i skacze po hamakach i biega dookola klatki. Alf zrobil sie ciut ufniejszy, Ryan wredniejszy. Eh ciekawe mam urozmaicenie. Angelo nadrabia uroda i jego pozami do spania. Tez lubi biegac. Moje wszystkie swinki sa hyper.
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

U nas też jak te 2 kg skaczą po domkach to nie możemy zasnąć :laugh: Najlepiej im się wariuje pomiędzy 24 a 1-szą w nocy :laugh: Całuski dla Twoich zwariowanych chłopaków. Mam nadzieję, że w końcu ustalą kto, z kim będzie mieszkał a najlepiej byłoby gdyby wszyscy razem w jednej klatce :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Razem w klatce...i to w 1?....Niespełnione marzenie ANYI :ups:
:lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze:Razem w klatce...i to w 1?....Niespełnione marzenie ANYI :ups:
:lol:
Cieszylabym sie gdybym mogla wstadzic po 2 swinki do klatki i Lewis np sam, ale nawet to jest malo realne.
Lewis sie na mnie obrazil. Wykapalam go i wszczal alarm na caly dom.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”