Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ania daj im czas,bo ty panike siejesz,a im sie udziela, idz na zakupy a jak wrocisz,to chlopcy bada ok 

Moze i panikuje bo mi szkoda Diabelka. A Diabelek musi jeszcze wytrzymac z Ryanem, bo potem przeniose ich do salonu i beda sami bez innych swinek. Wtedy moze bedzie lepiej.ruby pisze:Ania daj im czas,bo ty panike siejesz,a im sie udziela, idz na zakupy a jak wrocisz,to chlopcy bada ok
O jedzeniu i moze myslal, ze mu sie sniPiorunowa pisze:Zamyślił się

Za to Lewis bardzo inteaktywny sie zrobil. Przychodzi jak go wolam. Alfie tez sie bardziej ufny zrobil

SuperANYA pisze:Za to Lewis bardzo inteaktywny sie zrobil. Przychodzi jak go wolam. Alfie tez sie bardziej ufny zrobilNareszcie! po roku bycia u mnie
Zamiatalam bobki u niego w klatce i nie zwial. Spokojnie na luzie jadl karme, wiec nawet sie nie odzywalam tylko sprzatalam klatke dalej i dalam mu pietruche w nagrode.

- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Nadrobiłam wszystko
Ale się u was dzieje, cały czas coś. Buziaczki dla całego stada

No to się masz Anya z tymi chłopakami ,nie ma co
.Pewnie sie uspokoją jak będą w osobnych pokojach
Głaski dla łobuziaków

No dzieje sie u nas sporo. Na nudy z nimi nie mozna narzekac, ale nie tylko te zle rzeczy sie dzieja, bo czesto jak siedze i sie na nie gapie godzinami to smiac mi sie chce. Czesto nie moge zasnac bo Lewis popcornicuje w klatce, Diabelkiem tez czesto rzuca i skacze po hamakach i biega dookola klatki. Alf zrobil sie ciut ufniejszy, Ryan wredniejszy. Eh ciekawe mam urozmaicenie. Angelo nadrabia uroda i jego pozami do spania. Tez lubi biegac. Moje wszystkie swinki sa hyper.
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
U nas też jak te 2 kg skaczą po domkach to nie możemy zasnąć
Najlepiej im się wariuje pomiędzy 24 a 1-szą w nocy
Całuski dla Twoich zwariowanych chłopaków. Mam nadzieję, że w końcu ustalą kto, z kim będzie mieszkał a najlepiej byłoby gdyby wszyscy razem w jednej klatce 

Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Razem w klatce...i to w 1?....Niespełnione marzenie ANYI

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Cieszylabym sie gdybym mogla wstadzic po 2 swinki do klatki i Lewis np sam, ale nawet to jest malo realne.Dzima pisze:Razem w klatce...i to w 1?....Niespełnione marzenie ANYI![]()
Lewis sie na mnie obrazil. Wykapalam go i wszczal alarm na caly dom.