Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: ANYA »

Wet chce Ryana poobserwowac i pobrac probki zeby sprawdzic czy nie ma jakiejs wrednej bakterii bo cuchnie strasznie.

PS Kimera dzieki za info skarbnico wiedzy ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

mówię Wam.. musimy przerzucić nasze świnki na prastare diety.. Bo dla mnie to też jest niepojęte.. tyle tych pokarmów przeróżnych i najlepszych.. najlepsze warzywka, zróżnicowana dieta.. nic co mogłoby jakkolwiek zaszkodzić a i tak zawsze coś się dzieje z nimi.. :idontknow:
chociaż ludzi też coraz więcej choruje na nowotwory.. jak nic to to jedzenie albo i pewnie powietrze :glowawmur:

trzymamy kciuki coby to jednak tylko szwy i skóra u Angela i oby to już nigdy nie wróciło.. i oby udało się wyleczyć pupcie Ryanka :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Ryan jest u weta. Zostawilam go zeby mogli go dokladnie obejrzec.

Dortezka ja mysle, ze to przez te warzywa ktore im dajemy bo sa za bardzo naszprycowane chemia. A my im to swinstwo dajemy w wierze, ze to dla nich dobre...POdobno nie powinno sie dawac paczkowanych warzyw...no i te ladnie wygladajace tez sa sztuczne. JA sie zastanawiam czy ze swiezych rzeczy im nie podawac tylko trawy, a inne tylko jako smakolyki od czasu do czau bo moje swinie maja podejrzanie za czesto miekkie boby nie wspominajac o Angela raku i innych swinkich dolegliwosciach.

PS nowa karma dla swinek juz do mnie jedzie :D
ANYA

Ucze sie pilnie do jutrzejszego egzaminu ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Polozylam sie do lozka zeby poczytac notatki, ale jakos bardziej sie moge skupic na Alfie niz na tych notatkach :sadness:
Obrazek
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ja w swojej paranoi zaczęłam świnkom wysiewać różne rzeczy. Mamy doniczkę z pietruszką i koperkiem, kupiłam owies do wysiania i bazylie... Tylko brak mi przestrzeni, żeby zrobić im większą "działkę"... Uroki mieszkania w bloku...

Piękny :love:
ANYA

P. Strzyga tez mam zamiar posadzic im zielsko w domu i u siostry w ogrodzie bo juz mam schizy, ze te warzywa sa trujace.

Wlasnie mam wiadomosc od weta ze Ryan mial badana krew, zostal przeskanowany i mam przyjechac po 3 go odebrac...

EDIT: Wrocilismy. Ryana krew jest idealna, watroba, nerki sa tez dobre. Zostal przeswietlony i ma gazy w jelitach i infekcje. Dostal antybiotyk i srodek na odgazowanie bo moze to jest jego problem. Jego bobki tez zostaly wyslane do labo zeby sprawdzic co sie tam w tych jelitach dzieje. Bede mu dawala blonnik zeby poprawic trawienie i wet powiedzial, ze moze jesc zielone ale zadnych wodnistych i slodkich rzeczy nie moze.
Kupilam swiniom tez paluszki ziolowe zeby mieli na zagryche bo ograniczylam im mocno warzywa.
Komentarz dnia u weta: Ryan dzisiaj bardzo ladnie sie zachowywal i nawet nikogo nie ugryzl :rotfl:

W ogole za Angelo i Ryana zaplacilam tyle ze zmienilabym wszystkie podlogi u siebie w mieszkaniu (duze) co ostatnio odwlekam bo wydaje tyle kasy na swinki.
ANYA

Znalazlam fajny sposob uczenia sie na jutrzejszy egzamin! :jupi: leze sobie w wannie i sie relaksuje i jednoczesnie w tle leci na youtube material ktorego musze sie nauczyc. W samochodzie jak jechalam to tez tego sluchalam bo dzisiaj sie zaczelam uczyc na jutro, ale musze powiedziec ze duzo rzeczy zapamietalam.
Trzymajcie za mnie kciuki jutro po naprawde potrzebuje (jeszcze tak w ciemno to nigdy nie szlam na egzamin)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

No to trzymamy mocno - za Ryanka, za Angelo no i za Ciebie :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Trzymamy :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152