Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- jasnoluska
- Miejscowość: Radom
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ale Ty się masz z tymi świniakami... Podziwiam Twoje oddanie i cierpliwość.
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
Ostatniej nocy chcialam nagrac filmik pt nocne zycie moich lobuzow, ale za kazdym razem sie uspokajaly. Nie wiem skad Ryan wyjal mi rachunek i wyjadl kartke w ksztalcie Misia
byly uszy i buzia ale zapomnial o oczach.
Jasnoluska ostatniej nocy myslalam, ze zabije Ryana i Diabelka. Ryan go ciagle ganial, maly cykal zebami na niego, podchodzil do Ryana i probowal go zlamac. Diabelek nie lepszy niz Ryan. Nie chce sie poddac.
PS od jutra mam wolne. Wracam do collegu we wtorek wiec porobie fotki albo filmik.

Jasnoluska ostatniej nocy myslalam, ze zabije Ryana i Diabelka. Ryan go ciagle ganial, maly cykal zebami na niego, podchodzil do Ryana i probowal go zlamac. Diabelek nie lepszy niz Ryan. Nie chce sie poddac.
PS od jutra mam wolne. Wracam do collegu we wtorek wiec porobie fotki albo filmik.
maleńka pisze: Nie wiem czy dobrze kojarze, ale czy u Ciebie któryś facet nie jest już wykastrowany ?

O Boze! Wiem o czym pomyslalasruby pisze:maleńka pisze: Nie wiem czy dobrze kojarze, ale czy u Ciebie któryś facet nie jest już wykastrowany ?Ania wiesz o czym pomyslalam?

To juz jest fakt dokonanyLena87 pisze:O matko... Chcą Ci TŻa wykastrować?

Faktycznie dziwnie to zabrzmiało
A jak dziś chłopcy się mają ?

Bez zmian. Ganiaja sie i staja deba.maleńka pisze:Faktycznie dziwnie to zabrzmiałoA jak dziś chłopcy się mają ?
Dzisiaj widzialam w schronisku samotna porzucona kosie, ktora cale zycie byla sama i bardzo chcialabym ja miec. Powiedzcie ze jestem nienormalna! Moj TZ w sumie mi to powiedzial, ze jej nie biore, bo to nierozsadne z 5 cioma swinkami na karku, ktore sie kloca. Nie moge przestac o niej myslec, chociazby ze jest sama a na grupe koszow nie zdecyduje sie ze wzgedu na szalone swinki.