A chłopcy są nieziemsko przystojni
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Jestem pewna, że szybko wyleczycie grzybolka czy co to tam siedzi na skórce chłopaków i maluchy już niedługo będą się mogły cieszyć kolankowaniem i mizianiem!
-
katiusha
Do zakochania chłopów masz teraz cały tłum!!

-
cappuccino
Przeczytałam cały wątek!
Niesamowicie mieć te długie wakacje na studiach i zagłębiać się w świńskie życie, zamiast tłumaczyć teksty na praktykach, to czytam o wojownikach Lilith.
Chłopców masz cudownych! Każdy wyjątkowy, aż ciężko zdecydować, który najfajniejszy
.
Trzymam kciuki za tymczasów, aby szybko domek znalazły! O ile je oddasz później. Może ujmą Twoje serce w takim tempie, że już zostaną
.
Ucałuj całe stadko koniecznie! No i czekam na nowe foty.
A! Zdjęcie z kablami genialne! Coś jest z tymi świniami, prawie zawsze takie fotogeniczne!

Niesamowicie mieć te długie wakacje na studiach i zagłębiać się w świńskie życie, zamiast tłumaczyć teksty na praktykach, to czytam o wojownikach Lilith.
Chłopców masz cudownych! Każdy wyjątkowy, aż ciężko zdecydować, który najfajniejszy
Trzymam kciuki za tymczasów, aby szybko domek znalazły! O ile je oddasz później. Może ujmą Twoje serce w takim tempie, że już zostaną
Ucałuj całe stadko koniecznie! No i czekam na nowe foty.
A! Zdjęcie z kablami genialne! Coś jest z tymi świniami, prawie zawsze takie fotogeniczne!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Cappuccino ja też nie wiem który z moich chłopców jest najfajniejszy, każdy ujmuje czym innym choć nigdy nie ukrywałam, że do Taśka mam wyjątkowy sentyment ale to pewnie dlatego, że on do mnie też a do tego najwięcej z nim przeszłam i już prawie się z nim żegnałam i teraz cieszę się jak nienormalna każdą chwilą z nim spędzoną. Oczywiście resztę też kocham i rozpieszczam i żadnego bym nie oddała mimo, że są tacy co chcą mi ich kraść
Najfajniejsze jest to, że każdy z nich jest tak inny, każdy zaskakuje i ujmuje czym innym, aż nie wyobrażam sobie teraz mieć jednej świnki, tyle by mnie przecież ominęło
Że ja ich sobie zostawię? Nieee.. Choć bym chciała i bardzo mi się podobają (szczególnie Persi
) to najzwyczajniej finansowo z nimi bym nie dała rady, mam czas i miejsce na dodatkową klatkę to mogę wesprzeć tak SPŚM ale nie stać mnie na utrzymanie 8 czy 10 świnek a za tymczasy jednak odpowiada Stowarzyszenie i wspiera finansowo na tyle na ile może. Poza tym dużo radości przyniesie mi znalezienie im cudownego domku i mam nadzieję, że taki się znajdzie szybciutko i będzie ich rozpieszczał do końca ich życia! Cappuccino a może Ty ich chcesz do Tościka jak już będziesz miała warunki na kumpla dla Tosta to może od razu dwóch a co! 
Wszystkich wycałowałam od Ciebie już i kazali mi Tobie wstawić taką o emotkę -->
Że ja ich sobie zostawię? Nieee.. Choć bym chciała i bardzo mi się podobają (szczególnie Persi
Wszystkich wycałowałam od Ciebie już i kazali mi Tobie wstawić taką o emotkę -->
-
cappuccino
Oj powiem Ci, że jak ich zobaczyłam to mówię do TŻ: " O nie! Zobacz! Bierzemy!" Ale na razie muszę zachować zdrowy rozsądek. Finanse na dzień dzisiejszy na 3 świnki nie pozwolą. Ale zobaczymy co będzie później
Są śliczni, więc szybko ktoś ich ukradnie!
Są śliczni, więc szybko ktoś ich ukradnie!
-
Dropsio
Ciekawe kto to takiLilith88 pisze: są tacy co chcą mi ich kraść![]()
- Lilith88
- Kontakt:
A no ciekawe Dropsio 
Cappuccino na razie oni muszą się wyleczyć więc pewnie dopóki siedzą i się leczą nikt ich nie będzie chciał rezerwować. Może na Ciebie poczekają ale oczywiście nie będę Ci ich wciskać na siłę
Pomyśl sobie na spokojnie, oni wcześniej niż za miesiąc nie będą do wzięcia.
Powiem tak dopóki jest jedna klatka i są tam 1-3 świnie to się wcale nie odczuwa różnicy w kosztach utrzymania, za wizytę u weterynarza też się nie płaci podwójnie, jak zabierałam 1 albo 2 albo 3 chłopaków to nikt mnie nie kasował potrójnie tylko normalnie za jedną wizytę. Koszta się zaczynają zwiększać dopiero jeśli świnki nie mieszkają razem jak u mnie, bo żwirek na 3 klatki to już trochę kosztuje, tak samo dry bedy czy maty jak się kupuje na 3 klatki i wszystkie elementy wyposażenia x3 to się robi finansowa masakra. Gdyby moja szóstka mieszkała razem mieli by wielką zagrodę z C&C i całe mieszkanie do dyspozycji i dwa zestawy mebelków na zmianę (teraz mają 6
) i byłby to dla nich raj a tak ehh.. Co do ilości zjadanego jedzenia to chyba dopiero przy czwartym prosiaku widzi się znaczącą różnicę.
Cappuccino na razie oni muszą się wyleczyć więc pewnie dopóki siedzą i się leczą nikt ich nie będzie chciał rezerwować. Może na Ciebie poczekają ale oczywiście nie będę Ci ich wciskać na siłę
Powiem tak dopóki jest jedna klatka i są tam 1-3 świnie to się wcale nie odczuwa różnicy w kosztach utrzymania, za wizytę u weterynarza też się nie płaci podwójnie, jak zabierałam 1 albo 2 albo 3 chłopaków to nikt mnie nie kasował potrójnie tylko normalnie za jedną wizytę. Koszta się zaczynają zwiększać dopiero jeśli świnki nie mieszkają razem jak u mnie, bo żwirek na 3 klatki to już trochę kosztuje, tak samo dry bedy czy maty jak się kupuje na 3 klatki i wszystkie elementy wyposażenia x3 to się robi finansowa masakra. Gdyby moja szóstka mieszkała razem mieli by wielką zagrodę z C&C i całe mieszkanie do dyspozycji i dwa zestawy mebelków na zmianę (teraz mają 6
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Zgadzam się z Lilith. Przy 2 a 3 nie ma różnicy. Nie mam 3 ale mam warunki, więc widzę, że nic by się nie zmieniło. Tylko że wiadomo, że nie mogę mieć... Moje frędzle mają dużo miejsca, ale ciągle kombinuję i im przestrzeń powiększam....potem biedna mama ma więcej do sprzątania
Ale godzi się, więc ja korzystam i powiększam
I szczerze powiem, że nie ważne, ile powiększe, ciągle mi się wydaje za mało...
A najlepiej, jak frędzle we dwóch siedzą razem wciśnięte na najmniejszym pięterku...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
katiusha
Ja tam nie widzę różnicy w posiadaniu 3 lub 5. 
- Lilith88
- Kontakt: