✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Dropsio »

Jestem pewna, że szybko wyleczycie grzybolka czy co to tam siedzi na skórce chłopaków i maluchy już niedługo będą się mogły cieszyć kolankowaniem i mizianiem! :fingerscrossed:
A chłopcy są nieziemsko przystojni :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Do zakochania chłopów masz teraz cały tłum!! :lol: :buzki:
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Przeczytałam cały wątek! :102:

Niesamowicie mieć te długie wakacje na studiach i zagłębiać się w świńskie życie, zamiast tłumaczyć teksty na praktykach, to czytam o wojownikach Lilith.
Chłopców masz cudownych! Każdy wyjątkowy, aż ciężko zdecydować, który najfajniejszy :lol:.
Trzymam kciuki za tymczasów, aby szybko domek znalazły! O ile je oddasz później. Może ujmą Twoje serce w takim tempie, że już zostaną :).

Ucałuj całe stadko koniecznie! No i czekam na nowe foty.

A! Zdjęcie z kablami genialne! Coś jest z tymi świniami, prawie zawsze takie fotogeniczne!

:buzki:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Cappuccino ja też nie wiem który z moich chłopców jest najfajniejszy, każdy ujmuje czym innym choć nigdy nie ukrywałam, że do Taśka mam wyjątkowy sentyment ale to pewnie dlatego, że on do mnie też a do tego najwięcej z nim przeszłam i już prawie się z nim żegnałam i teraz cieszę się jak nienormalna każdą chwilą z nim spędzoną. Oczywiście resztę też kocham i rozpieszczam i żadnego bym nie oddała mimo, że są tacy co chcą mi ich kraść :lol: Najfajniejsze jest to, że każdy z nich jest tak inny, każdy zaskakuje i ujmuje czym innym, aż nie wyobrażam sobie teraz mieć jednej świnki, tyle by mnie przecież ominęło :szczerbaty:

Że ja ich sobie zostawię? Nieee.. Choć bym chciała i bardzo mi się podobają (szczególnie Persi :love: ) to najzwyczajniej finansowo z nimi bym nie dała rady, mam czas i miejsce na dodatkową klatkę to mogę wesprzeć tak SPŚM ale nie stać mnie na utrzymanie 8 czy 10 świnek a za tymczasy jednak odpowiada Stowarzyszenie i wspiera finansowo na tyle na ile może. Poza tym dużo radości przyniesie mi znalezienie im cudownego domku i mam nadzieję, że taki się znajdzie szybciutko i będzie ich rozpieszczał do końca ich życia! Cappuccino a może Ty ich chcesz do Tościka jak już będziesz miała warunki na kumpla dla Tosta to może od razu dwóch a co! ;)

Wszystkich wycałowałam od Ciebie już i kazali mi Tobie wstawić taką o emotkę --> :buzki:
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Oj powiem Ci, że jak ich zobaczyłam to mówię do TŻ: " O nie! Zobacz! Bierzemy!" Ale na razie muszę zachować zdrowy rozsądek. Finanse na dzień dzisiejszy na 3 świnki nie pozwolą. Ale zobaczymy co będzie później :102:

Są śliczni, więc szybko ktoś ich ukradnie!
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Lilith88 pisze: są tacy co chcą mi ich kraść :lol:
Ciekawe kto to taki :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A no ciekawe Dropsio :P

Cappuccino na razie oni muszą się wyleczyć więc pewnie dopóki siedzą i się leczą nikt ich nie będzie chciał rezerwować. Może na Ciebie poczekają ale oczywiście nie będę Ci ich wciskać na siłę ;) Pomyśl sobie na spokojnie, oni wcześniej niż za miesiąc nie będą do wzięcia.
Powiem tak dopóki jest jedna klatka i są tam 1-3 świnie to się wcale nie odczuwa różnicy w kosztach utrzymania, za wizytę u weterynarza też się nie płaci podwójnie, jak zabierałam 1 albo 2 albo 3 chłopaków to nikt mnie nie kasował potrójnie tylko normalnie za jedną wizytę. Koszta się zaczynają zwiększać dopiero jeśli świnki nie mieszkają razem jak u mnie, bo żwirek na 3 klatki to już trochę kosztuje, tak samo dry bedy czy maty jak się kupuje na 3 klatki i wszystkie elementy wyposażenia x3 to się robi finansowa masakra. Gdyby moja szóstka mieszkała razem mieli by wielką zagrodę z C&C i całe mieszkanie do dyspozycji i dwa zestawy mebelków na zmianę (teraz mają 6 :roll: ) i byłby to dla nich raj a tak ehh.. Co do ilości zjadanego jedzenia to chyba dopiero przy czwartym prosiaku widzi się znaczącą różnicę.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Zgadzam się z Lilith. Przy 2 a 3 nie ma różnicy. Nie mam 3 ale mam warunki, więc widzę, że nic by się nie zmieniło. Tylko że wiadomo, że nie mogę mieć... Moje frędzle mają dużo miejsca, ale ciągle kombinuję i im przestrzeń powiększam....potem biedna mama ma więcej do sprzątania :lol: Ale godzi się, więc ja korzystam i powiększam :lol: I szczerze powiem, że nie ważne, ile powiększe, ciągle mi się wydaje za mało... :laugh: A najlepiej, jak frędzle we dwóch siedzą razem wciśnięte na najmniejszym pięterku...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja tam nie widzę różnicy w posiadaniu 3 lub 5. :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”