Taki świnkowy Vin Diesel ?Lilith88 pisze:Mieszkanie by rozniósłJa mam Czarnego 1,5kg ale to jest leń śmierdzący a bycie panikarzem jest zbyt pracochłonne
Z tym, że Feliks nie jest wiele mniejszy bo ma około 1250-1300 gram ale samych mięśni
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
-
Foggy
Aż przeleciałam strony, żeby zobaczyć matę... I... Wow!
Warto było
Aż sobie zaraz przejrzę, czy może, jakichś nowych wzorków w Lerła nie ma.
Oswoi się maleństwo, zobaczysz, Lil, jeszcze Ci na głowę wejdzie... Dosłownie lub/i w przenośni
Oswoi się maleństwo, zobaczysz, Lil, jeszcze Ci na głowę wejdzie... Dosłownie lub/i w przenośni
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Strzyga dokładnie tak
Szkoda, że nie taki odważny 
Foggy dzięki
właśnie to nie takie maleństwo a ponad 1200 gram świnia i trochę się boję, że mu ten lęk zostanie już skoro to dorosła świnia, tzn. złagodnieć na pewno złagodnieje ale nie sądzę żeby był tak oswojony jak reszta moich chłopaków ale gdyby jednak chciał mi wchodzić na głowę nawet tak bardzo jak Tasiek to ja nie mam nic przeciwko 
Foggy dzięki
-
Dropsio
Skoro świński Vin Diesel, to ciekawa jestem jak piszczyPani Strzyga pisze:Taki świnkowy Vin Diesel ?Lilith88 pisze:Mieszkanie by rozniósłJa mam Czarnego 1,5kg ale to jest leń śmierdzący a bycie panikarzem jest zbyt pracochłonne
Z tym, że Feliks nie jest wiele mniejszy bo ma około 1250-1300 gram ale samych mięśni
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
A wiesz trochę ochryple jak się zmacha zwiewaniem 
-
Assia_B
Co za porównanie
Oswoi się jeszcze, dobrze wiesz, że u niektórych świnek potrzeba więcej czasu
Oswoi się jeszcze, dobrze wiesz, że u niektórych świnek potrzeba więcej czasu
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ach...mi się kiedyś ten tego...to znaczy...Vin Disel się podobał...
Taki wysoki i umięśniony....a nie niski i z bliźniaczym brzucholem...
Ale ale! M. wczoraj mi oświadczył, że musi schudnąć!!! Pierwszy raz, od kiedy się znamy, mi powiedział takie coś... Wiecie jak się ucieszyłam? Powiem szczerze, że nie chodzi tylko o wygląd (no dobra, to też...) ale neurolog ponad 2 lata temu mu to powiedział nawet... Ja nienawidzę zrzędzić w stylu: posprzątaj, schudnij, umyj naczynia, nie jedz tyle... Od czasu do czasu coś powiem, ale staram się nie zrzędzić. Wolę jak ten facet z własnej inicjatywy coś robi. I zauważyłąm, że ja mu coś zasugeruję (np nie żłop tyle piwa, nie jedz tyle), on ma to w nosie, a za jakieś 2-3 lata oznajmia mi, że musi schudnąć! To taki jego pomysł oczywiście...
Tylko czemu tyle lat muszę na to czekać???
Ale ale! M. wczoraj mi oświadczył, że musi schudnąć!!! Pierwszy raz, od kiedy się znamy, mi powiedział takie coś... Wiecie jak się ucieszyłam? Powiem szczerze, że nie chodzi tylko o wygląd (no dobra, to też...) ale neurolog ponad 2 lata temu mu to powiedział nawet... Ja nienawidzę zrzędzić w stylu: posprzątaj, schudnij, umyj naczynia, nie jedz tyle... Od czasu do czasu coś powiem, ale staram się nie zrzędzić. Wolę jak ten facet z własnej inicjatywy coś robi. I zauważyłąm, że ja mu coś zasugeruję (np nie żłop tyle piwa, nie jedz tyle), on ma to w nosie, a za jakieś 2-3 lata oznajmia mi, że musi schudnąć! To taki jego pomysł oczywiście...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Vin mi się też podobał jak byłam nastolatą
Ale nigdy nie zgadniecie kto mi się podobał jak byłam dzieckiem - HULK HOGAN łysy acz z włosami wrestlingowiec...
Kto mnie pobije w dziwacznym obiekcie westchnień?
Ale nigdy nie zgadniecie kto mi się podobał jak byłam dzieckiem - HULK HOGAN łysy acz z włosami wrestlingowiec...
-
Val
O matko, mi też się on podobał!joanna ch pisze: Ale nigdy nie zgadniecie kto mi się podobał jak byłam dzieckiem - HULK HOGAN łysy acz z włosami wrestlingowiec...![]()