✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

Pani Strzyga
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Bo to tacy zgodni chłopcy 

- 

katiusha
Bo oni wolą czar nocy letniej i intymność 

- 

Dropsio
Tsa, grzeczni... A te zadrapania... Już wiem! To są skaryfikacje! Tylko pytanie, czy chcą się do kogoś upodobnić (Pani Strzyga pisze:Bo to tacy zgodni chłopcy
 ) czy może to jakieś symbole plemienne?
 ) czy może to jakieś symbole plemienne?  
 Lili, pochwal się, jakie "niebezpieczne" zdjęcie wysłałaś do kalendarza? Kto gryzł kable?

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Jeszcze raz dziękuję za życzenia wszystkim  Trochę się obijałam ostatnio i prawie mnie nie było ale wylegiwałam się dwa dni nad jeziorkiem
 Trochę się obijałam ostatnio i prawie mnie nie było ale wylegiwałam się dwa dni nad jeziorkiem  

Dzima fotki moich chłopców przepiękne Ale z takimi modelami nie mogło być inaczej!
 Ale z takimi modelami nie mogło być inaczej!
U mnie Wiewiórek to gwałciciel i faktycznie biega na paluszkach Ale za to Mały nie gwałci, nawet kuperkiem nie kręci i nie turkocze a też na wysokich nóżkach zawsze biega
 Ale za to Mały nie gwałci, nawet kuperkiem nie kręci i nie turkocze a też na wysokich nóżkach zawsze biega 
Jakie zdjęcie.. No dobra pokażę. Zrobiłam takie:

Na konkurs wysłałam to pierwsze, bo mina mnie urzekła bardziej niż kabel w zębiskach ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo Feliks na nim jest daleko, wysłałam to, bo pomyślałam, że przecież mogą sami sobie przyciąć i zrobić zbliżenie, zdjęcie jest dobrej jakości i po powiększeniu też jest ok.

Trochę się obijałam ostatnio i prawie mnie nie było ale wylegiwałam się dwa dni nad jeziorkiem
 Dzima fotki moich chłopców przepiękne
 Ale z takimi modelami nie mogło być inaczej!
 Ale z takimi modelami nie mogło być inaczej!U mnie Wiewiórek to gwałciciel i faktycznie biega na paluszkach
 Ale za to Mały nie gwałci, nawet kuperkiem nie kręci i nie turkocze a też na wysokich nóżkach zawsze biega
Jakie zdjęcie.. No dobra pokażę. Zrobiłam takie:

Na konkurs wysłałam to pierwsze, bo mina mnie urzekła bardziej niż kabel w zębiskach ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo Feliks na nim jest daleko, wysłałam to, bo pomyślałam, że przecież mogą sami sobie przyciąć i zrobić zbliżenie, zdjęcie jest dobrej jakości i po powiększeniu też jest ok.
- 

Dropsio
Mina faktycznie genialna 

- Lilith88
- Kontakt:
Taka mina "to nie ja"  Chociaż tak na prawdę to on w ogóle nie wiedział o co mi chodzi i czemu go w te kable wsadziłam i to bardziej właśnie mina "eee.. ale o co chodzi?". W ogóle to z niego jest model idealny, wsadziłam mu kabel w zęby a on go złapał i tak trzymał i się patrzył na mnie tymi wielkimi oczyskami swoimi zastanawiając się za pewne nad poziomem mojego szaleństwa
 Chociaż tak na prawdę to on w ogóle nie wiedział o co mi chodzi i czemu go w te kable wsadziłam i to bardziej właśnie mina "eee.. ale o co chodzi?". W ogóle to z niego jest model idealny, wsadziłam mu kabel w zęby a on go złapał i tak trzymał i się patrzył na mnie tymi wielkimi oczyskami swoimi zastanawiając się za pewne nad poziomem mojego szaleństwa 

Chociaż tak na prawdę to on w ogóle nie wiedział o co mi chodzi i czemu go w te kable wsadziłam i to bardziej właśnie mina "eee.. ale o co chodzi?". W ogóle to z niego jest model idealny, wsadziłam mu kabel w zęby a on go złapał i tak trzymał i się patrzył na mnie tymi wielkimi oczyskami swoimi zastanawiając się za pewne nad poziomem mojego szaleństwa
- 

katiusha

Idealne do kategorii!!! "Kobieto, kablem mnie chcesz zabić, czy co????"
 Idealne do kategorii!!! "Kobieto, kablem mnie chcesz zabić, czy co????"- 

Assia_B
 Niezłe te zdjęcia! Miejsce w kalendarzu masz jak w banku
 Niezłe te zdjęcia! Miejsce w kalendarzu masz jak w banku  
- Lilith88
- Kontakt:
No zobaczymy, mam nadzieję, że dobrze zrobiłam wysyłając to pierwsze, bo martwi mnie fakt, że na innych lepiej widać prosiaka (wiem powtarzam się) ale może nie będzie lepszego zdjęcia z zagrożeniem  Wysłałam jeszcze zdjęcia do kategorii: świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę (z Gerym); jestem adoptowany i jestem z tego dumny (z Wiewiórkiem); zdrowa dieta=zdrowa świnka (z Taśkiem, Czarnym i Maleństwem). Z tym, że wybrałam te zdjęcia z tego co mam, chciałam zrobić zdjęcie w kategorii w stadzie raźniej i nawet zrobiłam wszystkich razem ale ewidentnie widać, że się zaraz na siebie rzucą
 Wysłałam jeszcze zdjęcia do kategorii: świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę (z Gerym); jestem adoptowany i jestem z tego dumny (z Wiewiórkiem); zdrowa dieta=zdrowa świnka (z Taśkiem, Czarnym i Maleństwem). Z tym, że wybrałam te zdjęcia z tego co mam, chciałam zrobić zdjęcie w kategorii w stadzie raźniej i nawet zrobiłam wszystkich razem ale ewidentnie widać, że się zaraz na siebie rzucą  

Upał był straszny, wypadliśmy na chwile na dwór, pstryknęliśmy kilka fot i uciekliśmy, świnie padnięte ja i Darek mokrzy.. Teraz w sumie nie wiem po co się tak było męczyć, bo i tak foty się nie nadają do kalendarza a do tego świnie mi się gryzą No ale chciałam wszystkich na jednym zdjęciu to mam
 No ale chciałam wszystkich na jednym zdjęciu to mam 

Wysłałam jeszcze zdjęcia do kategorii: świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę (z Gerym); jestem adoptowany i jestem z tego dumny (z Wiewiórkiem); zdrowa dieta=zdrowa świnka (z Taśkiem, Czarnym i Maleństwem). Z tym, że wybrałam te zdjęcia z tego co mam, chciałam zrobić zdjęcie w kategorii w stadzie raźniej i nawet zrobiłam wszystkich razem ale ewidentnie widać, że się zaraz na siebie rzucą

Upał był straszny, wypadliśmy na chwile na dwór, pstryknęliśmy kilka fot i uciekliśmy, świnie padnięte ja i Darek mokrzy.. Teraz w sumie nie wiem po co się tak było męczyć, bo i tak foty się nie nadają do kalendarza a do tego świnie mi się gryzą
- 

Assia_B
Zdjęcie super   Wszyscy razem w końcu
 Wszyscy razem w końcu   Szkoda tylko, ze finał z gryzieniem
 Szkoda tylko, ze finał z gryzieniem  

Wszyscy razem w końcu
 Wszyscy razem w końcu   Szkoda tylko, ze finał z gryzieniem
 Szkoda tylko, ze finał z gryzieniem