✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Pani Strzyga »

Bo to tacy zgodni chłopcy :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Bo oni wolą czar nocy letniej i intymność :laugh:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Pani Strzyga pisze:Bo to tacy zgodni chłopcy :D
Tsa, grzeczni... A te zadrapania... Już wiem! To są skaryfikacje! Tylko pytanie, czy chcą się do kogoś upodobnić ( :szczerbaty: ) czy może to jakieś symbole plemienne? :think:

Lili, pochwal się, jakie "niebezpieczne" zdjęcie wysłałaś do kalendarza? Kto gryzł kable? :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jeszcze raz dziękuję za życzenia wszystkim :buzki: Trochę się obijałam ostatnio i prawie mnie nie było ale wylegiwałam się dwa dni nad jeziorkiem :neener:

Dzima fotki moich chłopców przepiękne :love: Ale z takimi modelami nie mogło być inaczej!

U mnie Wiewiórek to gwałciciel i faktycznie biega na paluszkach :lol: Ale za to Mały nie gwałci, nawet kuperkiem nie kręci i nie turkocze a też na wysokich nóżkach zawsze biega ;)

Jakie zdjęcie.. No dobra pokażę. Zrobiłam takie:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na konkurs wysłałam to pierwsze, bo mina mnie urzekła bardziej niż kabel w zębiskach ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo Feliks na nim jest daleko, wysłałam to, bo pomyślałam, że przecież mogą sami sobie przyciąć i zrobić zbliżenie, zdjęcie jest dobrej jakości i po powiększeniu też jest ok.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Mina faktycznie genialna :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Taka mina "to nie ja" :D Chociaż tak na prawdę to on w ogóle nie wiedział o co mi chodzi i czemu go w te kable wsadziłam i to bardziej właśnie mina "eee.. ale o co chodzi?". W ogóle to z niego jest model idealny, wsadziłam mu kabel w zęby a on go złapał i tak trzymał i się patrzył na mnie tymi wielkimi oczyskami swoimi zastanawiając się za pewne nad poziomem mojego szaleństwa :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Idealne do kategorii!!! "Kobieto, kablem mnie chcesz zabić, czy co????"
Assia_B

Post autor: Assia_B »

:lol: Niezłe te zdjęcia! Miejsce w kalendarzu masz jak w banku :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

No zobaczymy, mam nadzieję, że dobrze zrobiłam wysyłając to pierwsze, bo martwi mnie fakt, że na innych lepiej widać prosiaka (wiem powtarzam się) ale może nie będzie lepszego zdjęcia z zagrożeniem :lol: Wysłałam jeszcze zdjęcia do kategorii: świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę (z Gerym); jestem adoptowany i jestem z tego dumny (z Wiewiórkiem); zdrowa dieta=zdrowa świnka (z Taśkiem, Czarnym i Maleństwem). Z tym, że wybrałam te zdjęcia z tego co mam, chciałam zrobić zdjęcie w kategorii w stadzie raźniej i nawet zrobiłam wszystkich razem ale ewidentnie widać, że się zaraz na siebie rzucą :lol:
Obrazek

Obrazek

Upał był straszny, wypadliśmy na chwile na dwór, pstryknęliśmy kilka fot i uciekliśmy, świnie padnięte ja i Darek mokrzy.. Teraz w sumie nie wiem po co się tak było męczyć, bo i tak foty się nie nadają do kalendarza a do tego świnie mi się gryzą :glowawmur: No ale chciałam wszystkich na jednym zdjęciu to mam :P
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Zdjęcie super :jupi: Wszyscy razem w końcu :jupi: Szkoda tylko, ze finał z gryzieniem :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”