✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Strzyga daj swoim bąblom więcej czasu, może kiedyś też się będą domagać w końcu Taśkowi ponad rok zajęło dojście do takiego stanu rzeczy 
-
Pani Strzyga
Wiesz, ja nie narzekam. Cieszy mnie, że Ahri nie ucieka w klatce, Podobnie Shelby. A Shani, cóż. U Shani cieszy mnie to, że ucieka coraz rzadziej i zaczyna jeść mi z ręki.Lilith88 pisze:Strzyga daj swoim bąblom więcej czasu, może kiedyś też się będą domagać w końcu Taśkowi ponad rok zajęło dojście do takiego stanu rzeczy
- Lilith88
- Kontakt:
Znam to wszystko u Gerego cieszy dosłownie wszystko, każdy najmniejszy gest przywiązania i zaufania 
-
Pani Strzyga
No właśnie. A jaka jest radość, jak podejdzie od razu, zamiast trzy razy klatkę okrążyćLilith88 pisze:Znam to wszystko u Gerego cieszy dosłownie wszystko, każdy najmniejszy gest przywiązania i zaufania
- Lilith88
- Kontakt:
Hahaha dokładnie! Gery raz biega po całym pokoju dookoła mnie a innym razem mi na nogi wchodzi i jedzenie wyrywa albo po prostu się wita nawet jak nic nie mam 
-
Pani Strzyga
Lilith88 pisze:Hahaha dokładnie! Gery raz biega po całym pokoju dookoła mnie a innym razem mi na nogi wchodzi i jedzenie wyrywa albo po prostu się wita nawet jak nic nie mam
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Moje miziania nie bardzo chcą... Alfredzik to się po prostu wyrywa
Złośnik jeden.
A wczoraj mama mnie zmusiła do wysprzątania strychu, bo nie ma gdzie ziółek składować. Gdzie to pisałyśmy na temat niepotrzebnych rzeczy, ale trzymamy je bo może jednak się przydadzą? Albo zalegają u mam w domach? No więc wczoraj rzeczy z ostatnich 20 lat zostały dosłownie wywalone... Nawet jakąś pracę ciotki z 1968 znalazłyśmy
I myśmy tak wywlekały z wnęki te kartony i papiery a Żuruś łaził i węszył
Co prawda nie właził nam pod nogi (i tak nie byłoby gdzie), ale podchodził na kraniec dywanu i niuchał kartony... Taki ciekawski
Poza tym ogórem, o którym wcześniej pisałam, to zero kontaktu z nami... 
A wczoraj mama mnie zmusiła do wysprzątania strychu, bo nie ma gdzie ziółek składować. Gdzie to pisałyśmy na temat niepotrzebnych rzeczy, ale trzymamy je bo może jednak się przydadzą? Albo zalegają u mam w domach? No więc wczoraj rzeczy z ostatnich 20 lat zostały dosłownie wywalone... Nawet jakąś pracę ciotki z 1968 znalazłyśmy
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Kontakt:
Kilka razy widziałam, że o rozetkach się mówi, że są włąśnie takie niedotykalskie i że miziania nie lubią, może to prawda? 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
A wiesz, że to miałoby sens? Może te rozetki je drażnią, jak się je mizia? W końcu każdy kudełek w inna stronę rośnie. Jak ja mam związane włosy, to pod koniec dnia jak rozpuszczę, to aż mnie głowa boli....(w sensie skóra, nie mózg).
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- Lilith88
- Kontakt:
Jesteś pewna, że nie mózg?
Też się nad tym zastanawiam ale np. Wiewiór jak do mnie przyjechał i był malutki to lubił się wtulac i być głaskany a teraz się wyrywa właśnie. Wtedy mu nie przeszkadzało a teraz tak? Nie pamiętam jak się zachowywała świnka mojej mamy ale ona po prostu nas nie lubiła za to moją mamę kochała i ona chyba mogła ją głaskać normalnie. Tasiek z Gerym najbardziej lubią jak się ich po gniazdku na główce mizia, nie wiem sama jak to jest
Też się nad tym zastanawiam ale np. Wiewiór jak do mnie przyjechał i był malutki to lubił się wtulac i być głaskany a teraz się wyrywa właśnie. Wtedy mu nie przeszkadzało a teraz tak? Nie pamiętam jak się zachowywała świnka mojej mamy ale ona po prostu nas nie lubiła za to moją mamę kochała i ona chyba mogła ją głaskać normalnie. Tasiek z Gerym najbardziej lubią jak się ich po gniazdku na główce mizia, nie wiem sama jak to jest