Lars i Mars - wesołe świnkochłopaki [CIESZYN]w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Leila

Re: Lars i Mars - wesołe świnkochłopaki [CIESZYN]

Post autor: Leila »

O.O serio? Ja tam zawsze kupowałam wszystko, w Ustroniu są w sumie 3 zoologiczne no ale cóż.. :roll:
Jak tam chłopaki? :)
Różyczka94

Post autor: Różyczka94 »

No ja do zoologów chodzę albo po pokarm do szczurów i chomika albo jakieś akcesoria, ściółkę..

Chłopaki mają się świetnie ;) doskwiera im też upał
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Oni już dawno powinni być w DS... Chłopaki, nie zasiedzieliście się? Oni już zgodni są? Czy speedy zrobić Ci podmianę, kolorowe parki :szczerbaty:
speedy

Post autor: speedy »

Moje słowa Cynthia, takie ślicznoty, a nadal szukają DS. Chyba im się u mnie zanadto podoba :szczerbaty:
Zgodni to oni są, czasami Mars przegoni Larsa od miseczki czy coś, ale to przecież w normie. Raz się tylko tak pokłócili - Lars ma teraz ranki, ale takie mniejsze.
speedy

Post autor: speedy »

A więc stwierdziłam, że chłopaki przeszli już okres "Nie będziemy wychodzić z domku, bo nas zjedzą" i są już teraz przynajmniej troche oswojeni, więc zrobiłam im obok całodobowy wybieg. Najpierw dałam im jako podłoże gazety, żeby zobaczyć, czy wogóle będą biegać - taki popcorning to chyba nigdy nie robili :D Biegali, skakali i widocznie im się bardzo podobało, więc na drugi dzień kupiłam seni i tak to wygląda:
Obrazek

Wysłałam już do Panny Fiu Fiu filmik z chłopakami, więc kiedy wgra go na stowarzyszeniowego yt, to zaraz go tu wstawie ;)

I żeby ktoś się nie dziwił, dlaczego klatka nie ma górnej części - nie ma tam bocznych drzwiczek(kto takie klatki produkuje?O.o), więc jest sama kuweta.

PS: Lars nie ma takich plamek, to tylko zabrudzone futerko od maści(betadine).
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Eee, no to chłopaki już oswojone widzę :ok:
Moi na wybiegu zachowują się dwojako: jeśli zostawię norkę - nie wyściubiają z niej nosa (nawet ulubiona cykoria ich nie wywabiła), a jeśli norki nie zostawię - skulają się w kąciku i udają, że ich nie ma.

Larsik i Marsik są kapitalni, uwielbiam białaski! :love:
Leila

Post autor: Leila »

Dobra wiadomość dla chłopaków!
Moja mama zgodziła się na adopcję, jeśli tylko znajdzie się transport. Urzekły ją misie, ale to też zasługa mojej i mojej siostry walki o nich jak lwice :lol: Teraz tylko czekamy na klatkę która ma przyjść pocztą i dzisiaj już najprawdopodobniej robimy wybieg dla świnek w moim pokoju :) Mam tylko nadzieję, że w miarę szybko znajdzie się ktoś na WPA, żeby się jeszcze mama nie rozmyśliła :roll:
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

AAA, jakie cudne wieści! :yahoo:
Jakby co, ja mogę u Ciebie zrobić WPA, musimy się tylko dogadać. Z transportem też coś się wymyśli, Ustroń nie jest tak daleko.

:jupi:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Lars i Mars - wesołe świnkochłopaki [CIESZYN] wstępna re

Post autor: Cynthia »

Rewelacja :yahoo:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”