Nie znam kompletnie naszego krakowskiego środowiska, mam nadzieję jednak, że ktoś się znajdzie...
Kadife W Domu stałym
Moderator: silje
-
sempreverde
Re: Kadife -do adopcji czarna jak aksamit KRAKÓW
Wiem, że Ty nie masz możliwości 
Nie znam kompletnie naszego krakowskiego środowiska, mam nadzieję jednak, że ktoś się znajdzie...
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
To chyba nie jest dobry pomysł. Wiele razy były dyskusje na ten temat.Tośka pisze: Może do adopcji do królika?!
To była świnka Stowarzyszeniowa?Tośka pisze:Syringą(poszła do adopcji do królika
- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Tak,była w czterech domach w Warszawie i rzucała się na wszystko. Mówię o Syringii. Wtedy były dyskusje i "stowarzyszenie " się zgodziło. Ale to nie o niej wątek... Z KAdife SZUKAM samiczki ,żeby ją spróbować połączyć. Kraków!!! 
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
-
lubię
Albo kastrata. Miśka - kilerka od Valkirii bez problemu dogadała się z kastratem. Zawsze to jeszcze jedno wyjście.
-
odeta89
lubię ma rację, jeśli nie samiczki to może kastrat. jakiś czas temu był Zenio, skinny kastrat do adopcji w Łodzi. zapytaj Ann, ona była z Panią w kontakcie.
-
miŁOŚniczka
Chciałam tylko zamieścić sprostowanie dot. Syringi - świnkę adoptowała dziewczyna, która także adoptowała królicę tak terytorialną, że musiała mieć zagródkę, bo w klatce gryzła. Nawet, kiedy my byłyśmy z wpa - tupała i fuczała na nas, żebyśmy już szły, bo to jej terenDanBea pisze:To chyba nie jest dobry pomysł. Wiele razy były dyskusje na ten temat.Tośka pisze: Może do adopcji do królika?!To była świnka Stowarzyszeniowa?Tośka pisze:Syringą(poszła do adopcji do królika
Świnka dostała swoja dużą , osobną klatkę (z tego co pamiętam 100 albo nawet 120), była tez mowa na spotkaniu o niełączeniu zwierząt.
-
anuleczka
ach te skinny, one są bardzo terytorialne
trzymam za malutką kciuki baaaardzo 
- Tośka
- Kontakt:
Tak było tak jak miłośniczka napisała. To było tak dawno,że nie pamiętam wszystkiego. Pamiętam tego królika...prze agent.
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
- Tośka
- Kontakt:
Re: Kadife TYLKO DO ADOPCJI W KRAKOWIE REZERWACJA
Rezerwacja Kadife