Pufi - przystojniacha ze Słupska - DS u Prosiakowo

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Katrin86

Re: Pufi - przystojniacha z Słupska do adopcji

Post autor: Katrin86 »

W tym tygodniu wybierze się z moimi chłopami do weta na kontrolę oraz w tym tygodniu postaramy się o fotki, bo dawno nie było :102:

Na początku Pufi był nad moimi świnkami i nie było końca z trutututu i zgrzytu zgrzyt zębami (wszyscy trzej). Pufi przeprowadził się na równy poziom i całą noc aż do mojego wyjścia był spokój :) a Pufi leżał na hamaczku z wywaloną nóżką :love:
Katrin86

Pufi co chwilę zagląda do chłopaków, na początku ich to chyba denerwowało, bo było zgrzytanie zębami, ale już spokój i teraz dopiera się do ich siana :)

mizianko
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

halo, kto tam jest?
Obrazek
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Pufi jest bardzo towarzyski, ale uważać trzeba bo hormony w nim buzują ^^
Katrin86

Pufi ma piękne kolory, nie dawno skończył swój spacer po pokoju, młodzian odważny jest :) teraz jak podchodzi do klatki chłopaków to nie ma zgrzytania, pewnie chciałby z nimi posiedzieć, ale wolę nie ryzykować puszczając ich razem na wybieg. Wybiegi ma na zmiany z moimi chłopcami.
Pufi na spacerze zapuszczał się pod łóżko :)
Katrin86

Nikt nie chce tego przystojniaka?

Przed moim wyjscieściem do pracy upominał się o siano, chciaż miał jeszcze pełny paśnik, ale koledzy dostali - bo mieli pustawo w paśniku - to on też musiał dostać :)

edit: wróciłam do domu, weszłam do pokoju gdzie są świnki i Pufi pierwszy dał o sobie znać głosem i staniem przy prętach klatki :) teraz spaceruje sobie i gada :D

edit 2: Pufi urządza sobie wędrówki do pokoju mojego synka :D raz jak go zawołałam to przyszedł z powrotem do pokoju, w którym aktualnie mieszka :102:
Katrin86

Przez portal olx.pl miałam już dwa zapytania o Pufiego. Ciekawe co z tego wyjdzie.

To jest świetny, kontaktowy prosiek-pieszczoszek zasługujący na super domek, najlepiej z kolegą, który go polubi :)
Katrin86

Przed paroma minutami puściłam Pufiego i Kropelka razem żeby zobaczyć zachowanie młodego względem innych i po jakiejś minucie zabrałam, bo chciał mi zgwałcić Kropelka :shock:
Pufi to raczej dominant potrzebujący uległego kolegi lub panienki po sterylce.
Valkiria

Re: Pufi - przystojniacha ze Słupska do adopcji

Post autor: Valkiria »

Samo gwałcenie to pikuś, ważne , żeby nie rzucał się pierwszy do gryzienia. Pufi potrzebuje towarzystwa :)
Katrin86

Dzięki, chyba spróbuje jeszcze raz, trzeba zobaczyć jak zachowuje się z innymi :) (moi tak nie robili i nie robią)
Katrin86

No i nie zmieniam zdania na temat Pufiego - chyba, że to są hormony młodej świnki :/
Było spięcie dosyć poważne na lini Pufi-Czupurek, poszło futro i mąż został ranny w dłoń :(

Edit:
Jakieś 20 minut przed wyżej opisaną sytuacją Pufi był smyrany przeze mnie. To jest totalny gadatliwy (chyba, że się zdrzemnie) pieszczoch, parę minut miziania i układa tak żeby było mu lepiej, po jeszcze kliku minutach ziew i chyba drzemka, bo przestał gadać :D a ułożył mi się na ręce tak, że główkę wsadził między zgięcie w łokciu a tułów i tak sobie leżał :)
Obrazek

Świnek zasługuje na dobry domek z uległym kolegą lub stadem samiczek po sterylce.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”