I chciałaś ich ukraść.DanBea pisze:Miałam okazję dzisiaj wymiziać dwóch cudownych przystojniaków![]()

Moderator: silje
I chciałaś ich ukraść.DanBea pisze:Miałam okazję dzisiaj wymiziać dwóch cudownych przystojniaków![]()
Czyżby DanBeaPanna Fiu Fiu pisze:Eli dzisiaj była na badaniach krwi ze względu na niską wagę (ok. 500 g). Jednak nie wykazało ono żadnych zmian, Eli po prostu jest drobna.
Jest do wzięcia - teoretycznieBo ja dla niej znalazłam już wymarzony DS, ten DS miał ją dzisiaj na rękach i całował po główce
Tyle, że DS uparcie Elinki nie chce
Cynthia pisze:Czyżby DanBeaPanna Fiu Fiu pisze:Eli dzisiaj była na badaniach krwi ze względu na niską wagę (ok. 500 g). Jednak nie wykazało ono żadnych zmian, Eli po prostu jest drobna.
Jest do wzięcia - teoretycznieBo ja dla niej znalazłam już wymarzony DS, ten DS miał ją dzisiaj na rękach i całował po główce
Ach to moje jasnowidztwoPanna Fiu Fiu pisze:Cynthia pisze:Czyżby DanBeaPanna Fiu Fiu pisze:Eli dzisiaj była na badaniach krwi ze względu na niską wagę (ok. 500 g). Jednak nie wykazało ono żadnych zmian, Eli po prostu jest drobna.
Też tego nie rozumiemjustynuszek pisze:Ej, no ale jak można Elinki nie chcieć???![]()
Tak, a potem ja zostanę tutaj wystawiona do adopcji z całą ekipąPanna Fiu Fiu pisze:Jest do wzięcia - teoretycznieBo ja dla niej znalazłam już wymarzony DS, ten DS miał ją dzisiaj na rękach i całował po główce