potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Potwory i spółka - zdjęcia!

Post autor: loriain »

Kurde to trochę nie w porządku jest ta kobieta bo coś się już sprawa długo ciągnie :o Jeżeli jest opłacony PKS to nie powienin kierowca odmówić, co mu tam przeszkadza zwierzę...
Trzymam :fingerscrossed: żeby Trzecia szybko do Ciebie trafiła.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2016, 14:07 przez loriain, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Dziękuję.. No ja już nie wiem co robić, byłam w Warszawie w środę to nie mogła/ nie chciała mi jej na dworzec podwieźć, tak to bym ją sama zawiozła.. Ja rozumiem, że każdy jest zabiegany we wrześniu, ale każdy inny hodowca z którym miałam doczynienia praktycznie sam organizował transport..
loriain

No ja miałam do Elmo prawie 400 km i hodowczyni sama załatwiła wszystkie formalności z przewozem...
a szukałaś tu transportu ?
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

O, popatrzę, własnie czegoś takiego szukałam! Dziękuję Ci bardzo :love:
loriain

Przypadkiem znalazłam, nie ma sprawy ;) Może akurat coś tam znajdziesz i prosiątko do Ciebie szybko dojedzie :love:
loriain

Byliśmy na kontroli u weta, druga dawka kroplek podana, pokonaliśmy robale :yahoo:
Elmo stracił cierpliwość i wyrywal się okropnie, Pchła naburczala przy przeglądzie futra a Luna próbowała zjeść przyrząd do oglądania zębów :lol: zdrowe jak byki, zęby też ok chociaż ciężko je było zobaczyć bo miały pełne gęby zarcia :szczerbaty:
Pikabu

Re: Potwory i spółka

Post autor: Pikabu »

Super :yahoo: Haha moja Skoczka zasypia już u weta i strzela focha jak się ja budzi :P
loriain

To masz spokojną świnię ;)
Po pracy wybrałam się do sklepu po warzywne zaopatrzenie i pod wpływem chwili kupiłam skarbonkę świnkę:

Obrazek

Drobniaki na świniaki :love: :laugh:

Pchła ma pierwsza rujke, ale jedyny objaw to to że wypina swoje wdzięki przy mizianiu po pupie :lol:
Mieliśmy za to aferę bo Elmo zdeptal dziewczyny, no wziął i po nich przeszedł jak leżały. Ale był lament i skargi.
loriain

No to się nie na cieszyłam spokojem. Nie wiem jak, ale ani ja ani wet nie zauważyliśmy pięknego grzybka pod pachą Elmo :glowawmur: dopiero wczoraj późnym wieczorem przypadkiem się przyznał :nono:
Clotrimazolum poszło w ruch, panny obejrzane wydają się czyste, ale to wyjdzie w praniu.
Musiał się rozwijać juz chwile, podejrzewam że jest efektem 20 godzinnej podróży z hodowli do mnie :idontknow:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Elmo,na grzyby to się do lasu chodzi :glowawmur:
Trzymam aby zniknęło :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”