✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre

Post autor: Lilith88 »

Asita przyjeżdżaj :szczerbaty: Może się okaże, że poprostu wyglądam jak pół du.. :nie_powiem: zza krzaka i tyle :lol:

CC moi jedzą bardzo chętnie. Jak jakiś czas temu dawałam im różne inne karmy, bo kupiłam wszystkiego na spróbowanie to jak dostali CC z powrotem po miesiącu to się rzucili normalnie :lol:

Asita ale, że u Ciebie nawet ziół nie wyjedli z tego? Czy po prostu granulki same zostawili?
Dlatego, że się bałam, że nie zjedzą tego JR Farm Complete to wzięłam mieszankę granulek z ziołami, bo jak coś to nie całe opakowanie na straty.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No tych ziół to tam akurat nie ma za wiele... Żurek pojadł takie białe coś, podejrzewam, że to jest suszone jabłko...Poza tym nic...null..nada...nothing...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Eee.. Suszków jest sporo. Moje świnie się rzuciły, bo one się na wszystko ziołowe z JR Farm rzucą ale zdecydowanie chętniej wyjadają trawki itp niż granulki. Najbardziej mnie wkurza Gery, bo on nie je prawie nic, tylko by warzywka jadł i czasem ewentualnie siankiem zagryzł, trochę podjada JR Farm Grainless Herbs a z granulek to tylko jak jakieś z lucerny są gdzieś to wyje i ewentualnie 2-3 pałeczki CC na dzień. Nie wiem już naprawdę czym go karmić :glowawmur:

Aaaa i te kułka z grochu z JR Farm ze zdjęcia to już wiem, że wtopa, żadna świnia ich nie chce ruszyć. Kupiłam je z myślą o Gerym na podtuczenie ale on oczywiście wzgardził, chyba, że w nocy zje :idontknow:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Lilith, w mojej paczce naprawdę jest mało suszków... :? Potem sprawdzę jeszcze raz i cyknę fotkę. I też jeszcze wróciłam do Twojej fotki z karmą sprzed 3 stron i zobaczyłam, że kupiłaś jr farm adult, też to kupiłam :D Ale jeszcze nie otwieram, bo znowu będę miała 5 paczek otwartych na raz...
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja otworzyłam obie, bo obecnie mam resztkę CC i te dwie JR Farm otwarte więc u mnie na 5 świń to nie tak dużo ;)

Matko robię właśnie obiad (Darek dopiero koło 19 będzie z pracy, dlatego tak późno :P ) i pierwszy raz coś innego będę robić niż mięso z kurczaka czy schab a mianowicie polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym.. Jak wyjdzie to będzie strasznie mniam ale jak nie to się popłaczę :?
Arya90

Post autor: Arya90 »

jr farm adult moją moi chłopcy.
Lubią ją i chętnie jedzą :)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Moi chłopcy czasem zjadali te granulki, ale szału nie było. Na początku tych granulek pietruszkowych z JR Farmu też Drops nie jadł, ale odkąd Cosiek zaczął je podgryzać, to mój złośliwiec też zaczął :lol: z JRF Grainless moi polecają też Herbs :)

Ze skrzypem na grupie na fb to ja pytałam :lol: powiem wam, że przez trzy lata Drops jadł dużo skrzypu świeżego... Czytałam gdzieś, że skrzypem można się, ogólnie mówiąc, naćpać. Z tym, że trzeba by było zjeść tego pewnie tonę, bo inaczej już byłby zakazany... :szczerbaty: Mój tatuś-farmaceuta twierdzi, że tak na upartego to w takiej ilości można naćpać się/zrobić sobie krzywdę chyba nawet głupim rumiankiem, nagietkem, jasnotą, marchewką czy czymkolwiek innym :roll:
Cytuję ze strony Niezłego Ziółka:
(skrzyp polny jest jadalny podawany w bardzo małych ilościach) niespokojne zachowanie, następnie odurzenie, bezwład, porażenie układu nerwowego
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ale bym sobie zjadła takie polędwiczki z sosikiem kurkowym...mniam... :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Asita zapraszam, polędwiczki wyszły genialne :szczerbaty:

Dropsio no właśnie mógłby ktoś zdefiniować "nieduże ilości", "bardzo małe ilości", bo to raczej pojęcie względne.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ale mi teraz ślinka cieknie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”