Zoobotanica 2013 Wrocław

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Zoobotanica 2013 Wrocław

Post autor: pastuszek »

Dropsio pisze:Może by ją ktoś przygarnął ;) :szczerbaty: Tylko ciekawe co i ile je :szczerbaty:
:laugh:

A mi drukarka odmawia współpracy i odręcznie zrobię napis na skarbonkę, u Nas była akcja "Daj piątaka na świniaka", ale napiszę "wrzuć" - jakoś adekwatniejsze będzie :szczerbaty:
Ann

Post autor: Ann »

Co to za obgadywanie ! :lol: na następny raz załatwcie mi taki kostium http://photos04.redcart.pl/templates/im ... f94323.jpg to może się poświęcę :lol:
Dropsio pisze:Tylko ciekawe co i ile je :szczerbaty:
Nie powiem o czym pomyślałam :rotfl:
Lena87

Post autor: Lena87 »

Ja już mężowi zapowiedziałam, że za rok pojadę z moją mamuśką :szczerbaty: Mam 180 km, ale to nic... Od czego jest PKS :lol:
lubię

Post autor: lubię »

Zajrzałam wczoraj i zgadzam się z pastuszkiem: koniecznie musicie mieć regał, nawet taki wiszący z materiału jak to http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10185588/ polarki nie są ciężkie.
Świnki też mogłyby być, bo takie imprezy mają to do siebie, że nawet jak ktoś przychodzi "tylko popatrzeć", to często wychodzi ze zwierzakiem. Ja przyszłam po ślimaka, a o mały włos nie wyszłam z dwoma kotami :lol: Dobrze, że tż-owi rybki przeszły...
Można by przy okazji robić pokazy opieki nad świnką: trzymanie (i komentarz czemu tak), podawanie witaminki, pazurki, co świnka mówi gdy... etc. To przyciąga ludzi i pozwala im zobaczyć jak to jest w realu - w sensie, że nie ma lekko, ale bez przesady, takie trudne to znowu nie jest.
Btw: wczoraj w samochodzie Jacek wziął od Jadźki jej świnkę (pluszową). Wysiadamy pod domem a synek, oddając siostrze świnkę mówi: "Masz, już jest przyzwyczajona do leczenia ranek." :laugh:
zagli

Post autor: zagli »

Świnki na żywo są super, tylko jak jest pogoda tak jak dziś 15' to niekorzystnie brać morświna na zewnątrz :( Poza tym to daje radę jak się ma samochód, a tak to trochę upierdliwe :( Ja się na pewno nie zdecyduję. Po prostu jest za zimno.
lubię

Post autor: lubię »

Jasne, że tak. Zakładam, że zawsze jest ktoś zmotoryzowany, chociażby do przewiezienia maneli na miejsce. W samej hali już jest ok, ewentualnie świnki robiłyby pokazy używania kapciocha :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Myślałam, ze jak wejdę to derwuś już tu trzaśnie zebraną sumą po oczach, ale chyba dziewczyna jeszcze liczy kasiorę :laugh:
derwuś
Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: derwuś »

Właśnie weszłam i policzyłam :D zebraliśmy dokładnie 1203 zł 43 gr :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt: