Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Gburko-Furko-Fanaberki
Ale słodkie loczki 

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Mamy error!
Fanaberia gania Gburię, pierwszy raz je takie widzę
Turkoty, piski, zgrzytania! Jak zaczęło to nie ładnie wyglądać to krzyknęłam, rozbiegły się po kątach i siedziały i zgrzytały i piszczały, a Fanaberia miała futro Gburii w pysku
Przerzuciłam je na wybieg, żeby miały więcej miejsca na te przepychanki... no i się przepychają
Nie wiem, może im się nie spodobało reggae, które puściłam... ale przecież to muzyka pokoju. Mam nadzieję, że do niczego poważniejszego nie dojdzie.

Fanaberia gania Gburię, pierwszy raz je takie widzę

Turkoty, piski, zgrzytania! Jak zaczęło to nie ładnie wyglądać to krzyknęłam, rozbiegły się po kątach i siedziały i zgrzytały i piszczały, a Fanaberia miała futro Gburii w pysku

Przerzuciłam je na wybieg, żeby miały więcej miejsca na te przepychanki... no i się przepychają

Nie wiem, może im się nie spodobało reggae, które puściłam... ale przecież to muzyka pokoju. Mam nadzieję, że do niczego poważniejszego nie dojdzie.

Oj się dziewczynom w głowach poprzewracało... Mam nadzieję, że już lepiej 

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Na wybiegu lepiej to wygląda, trochę jedzą razem siano (chociaż mają dwie osobne kupki), trochę Fanaberia pogania Gburię (co mi się wcale nie podoba
), a trochę sobie tak razem poleżą:

Jak gdyby nigdy nic
Nie wiem co im dziś odbiło, zawsze takie grzeczne. Czasem się trochę przegonią czy pogwałcą, ale to nie wygląda tak jak dziś. Jeśli takie zachowanie będzie się powtarzać częściej to mnie na pewno nerwowo wykończą!

Jak gdyby nigdy nic

Nie wiem co im dziś odbiło, zawsze takie grzeczne. Czasem się trochę przegonią czy pogwałcą, ale to nie wygląda tak jak dziś. Jeśli takie zachowanie będzie się powtarzać częściej to mnie na pewno nerwowo wykończą!

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
No widzisz, to potwierdza moją teorię z wątku u Malinki że coś się świniami dziwnego dzieje. U nas też parę dni temu Teśka tak przechodziła ruję, że myślałam że się z córą porabijają. Może faktycznie jakieś przesilenie czy cuuuuuś 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Świnie potrafią zapewnić Dużym rozrywkę
Ruja przeżyta więc do następnej macie spokój 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
spoko.. u mnie ruję mają 4 na raz..
)

no muzyka pokoju ale tam wszyscy po dużej dawce zioła stąd ten pokój.. może dorzuć zioła dziewczynom (oczywiście mówię tu o jakiejś babce czy cuśBajlandia pisze: Nie wiem, może im się nie spodobało reggae, które puściłam... ale przecież to muzyka pokoju. Mam nadzieję, że do niczego poważniejszego nie dojdzie.

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy