Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
elido

Re: Sklep Hipcio

Post autor: elido »

Produkty naturalne miewają tak, że bywają bardzo zmienne między partiami.
Ziarna w zielonym owsie są zbierane w dojrzałości mlecznej, czyli ziarna są niedojrzałe, nie mają wysokiej zawartości skrobi, maja relatywnie dużo włókna oraz białka.
Andzia

Post autor: Andzia »

wiem,ze nie ma identycznych paczek
wczesniej dostawalam ładny, takie pociachane łodygi
ale z takim czyms sie jeszcze nie spotkalam,by byly same ziarna w "łuskach"
dlatego sie zastanawiam,czy podac małym :think:
Tysia

Post autor: Tysia »

Paczka dotarła.. z problemem, ale jest. Wczoraj mieli dostarczyć, cały dzień ktoś siedział w domu, zero telefonu, awizo brak. Dziś podjeżdża kurier, pytam czy jest paczka do mnie. A kurier, że nie. A jaka? Duza :szczerbaty: To nie mam, ale zaraz sprawdzę jeszcze. I co paczka sobie na aucie leży, a pan kurier nie wie co wozi :shock: Hipcio oczywiście bez zarzutu, dziękujemy :D
majam

Post autor: majam »

Zrobiłam zakupy w Hipciu i jestem bardzo zadowolona tylko mam pytanie co do kolby. Wiem,że kolby nie są zdrowe ale kupiłam Natural Vit warzywną bo było napisane że jest bez cukrowego lepiszcza wiec wyszłam z założenia że pewnie nie jest aż tak szkodliwa i może prosiak trochę pochrupac. Ale widzę, że ma jakieś ziarna chyba pszenicę,ma też słonecznik w łupinkach. Dawać to świniakowi czy lepiej oddać jakiemuś znajomemu chomikowi? A reszta zakupów super. Siano węgrowskie jest świetne,znika w zastraszającym tempie podczas gdy inne powoli ubywały. Wszystko co kupiłam prosiak zjada z apetytem i bawi się zabawkami.Tylko słychać dzwonienie dzwoneczków w zabawkach podrzuca je do góry,gania z nimi. A swoją drogą to mam bardzo kumatego prosiaka:).Siankowy tunel też się mu podoba. Tylko czy ta kolba mu nie zaszkodzi?
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

majam ziarna są głównie tuczące.. ale jeśli dasz prosiakowi raz na jakiś czas.. to od razu od tego się nie roztyje. Ja swoim raz na miesiąc tą kolbę właśnie daję. I mają się dobrze. Nie przesadzajmy, my też od czasu do czasu mamy ochotę na jakiegoś fast food'a ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
majam

A to ja się nie boje, że się utuczy.Myślałam raczej o tym czy nie pokaleczy sobie pyska łupinką słonecznika albo nie zakrztusi się.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Nie dajmy się zwariować ;) całkiem dobrze może sobie sianko wbić w policzek co nie znaczy, że mamy im sianka nie dawać. ;)
Moje czasami te kolby jedzą i mają się dobrze :D oczywiście mowa o kolbach Natural-Vit Coolbaton.
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Moje jadły nawet kiedyś kolby z vitakraftu które są praktycznie całe z ziarna i jeszcze poklejone miodem i nic im nie było, prędzej się krztuszą przy sianie czy jakiś ziółkach a nawet przy CN, przy kolbie nigdy nie widziałam. Z kolbami to jest tak, że są po prostu niezdrowe, tak jak pisze Dorotezka my jemy fast fooda a świnie kolbę, raz na jakiś czas nie zaszkodzi ale nie można przesadzić czy żywić się tylko tym :)
majam

Już dałam kolbę,chrupie z chęcią. Otyłość mu teraz nie grozi bo rośnie i dużo biega, chociaż chyba duży jest bo już prawie kilogram waży a ma 4 i pół miesiąca:)
Olek

Post autor: Olek »

Polecam w 100%, w poniedziałek zamówiłem nie małe zamówienie a we wtorek około godziny 12 paczka była już u mnie.
Wszystko zapakowane tak aby produkty dotarły bezpiecznie a kontakt z właścicielem idealny, na pewno będę robił tam zakupy.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”