Moderator: pastuszek
O matko! co za wytrwałośćCocoChanell pisze: Takze miło bylo spedzic dzien z twoimi chlopcamijutro sie biore za dziewczynki Dzimy
Ja dzisiaj też się wzięłam za nadrabianie wątków u Anyi mi na razie wyszło najwięcej, bo ponad 20 stronDzima pisze:O matko! co za wytrwałośćCocoChanell pisze: Takze miło bylo spedzic dzien z twoimi chlopcamijutro sie biore za dziewczynki Dzimy
No wlasnie! Dlaczego nie masz chomika?anuleczka pisze:... że ja jeszcze nie mam chomika?
Jaka samodyscyplinaCocoChanell pisze:kara musi być! Więc z pokorą nadrabiam zaległości
A gdzie bylas jak Cie nie bylo przez 20 stron?Ann pisze: Ja dzisiaj też się wzięłam za nadrabianie wątków u Anyi mi na razie wyszło najwięcej, bo ponad 20 stron
Bardzo mi się podoba nowe mieszkanie chomika, ma tyle miejsca, ale widocznie dla niego wciąż za mało skoro stamtąd zwiał
Rok akademicki się zaczął to i czasu mniej, dlatego co jestem na forum to nadrabiamANYA pisze: A gdzie bylas jak Cie nie bylo przez 20 stron?![]()
Chomisiowi zawsze bedzie malo tak jak swinkom. Dalam im pokoj i bylo tyle miejsca a teraz juz im nie wystarcza.
Mi tezAnn pisze: Rok akademicki się zaczął to i czasu mniej, dlatego co jestem na forum to nadrabiam
Ale tego sie nie boje. Boje sie ze spadnie z wysokiego akwarium i ze swinki go zjedzaAnn pisze:No niestety, a co gorsza w razie nagłej chęci zwiedzania chomik zmieści się w więcej miejsc niż świnka