Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
CocoChanell

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: CocoChanell »

Zamiast prison break to teraz Anya kreci na żywo nam Cage break :D on skubany pod tymi swoimi "piórami" musi chować plany ucieczkowe :DDD Anya weź go dobrze przejrzyj! :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

On po prostu obserwuje wszystko z lotu ptaka, dlatego tak często chce być brany na ręce :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

CocoChanell pisze: Takze miło bylo spedzic dzien z twoimi chlopcami :102: jutro sie biore za dziewczynki Dzimy :D
O matko! co za wytrwałość :shock:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ann

Post autor: Ann »

Dzima pisze:
CocoChanell pisze: Takze miło bylo spedzic dzien z twoimi chlopcami :102: jutro sie biore za dziewczynki Dzimy :D
O matko! co za wytrwałość :shock:
Ja dzisiaj też się wzięłam za nadrabianie wątków u Anyi mi na razie wyszło najwięcej, bo ponad 20 stron :laugh:
Bardzo mi się podoba nowe mieszkanie chomika, ma tyle miejsca, ale widocznie dla niego wciąż za mało skoro stamtąd zwiał :lol:
CocoChanell

kara musi być! Więc z pokorą nadrabiam zaległości :D
anuleczka

Post autor: anuleczka »

... że ja jeszcze nie mam chomika? :think:
ANYA

Post autor: ANYA »

anuleczka pisze:... że ja jeszcze nie mam chomika?
No wlasnie! Dlaczego nie masz chomika? :think:
CocoChanell pisze:kara musi być! Więc z pokorą nadrabiam zaległości
Jaka samodyscyplina :o Na drugi raz bedziesz pamietala zeby nas odwiedzac czesciej :nono:
Ann pisze: Ja dzisiaj też się wzięłam za nadrabianie wątków u Anyi mi na razie wyszło najwięcej, bo ponad 20 stron
Bardzo mi się podoba nowe mieszkanie chomika, ma tyle miejsca, ale widocznie dla niego wciąż za mało skoro stamtąd zwiał
A gdzie bylas jak Cie nie bylo przez 20 stron? :nono:
Chomisiowi zawsze bedzie malo tak jak swinkom. Dalam im pokoj i bylo tyle miejsca a teraz juz im nie wystarcza.
Ann

Post autor: Ann »

ANYA pisze: A gdzie bylas jak Cie nie bylo przez 20 stron? :nono:
Chomisiowi zawsze bedzie malo tak jak swinkom. Dalam im pokoj i bylo tyle miejsca a teraz juz im nie wystarcza.
Rok akademicki się zaczął to i czasu mniej, dlatego co jestem na forum to nadrabiam :D
No niestety, a co gorsza w razie nagłej chęci zwiedzania chomik zmieści się w więcej miejsc niż świnka :D
ANYA

Post autor: ANYA »

Ann pisze: Rok akademicki się zaczął to i czasu mniej, dlatego co jestem na forum to nadrabiam :D
Mi tez :neener:
Ann pisze:No niestety, a co gorsza w razie nagłej chęci zwiedzania chomik zmieści się w więcej miejsc niż świnka :D
Ale tego sie nie boje. Boje sie ze spadnie z wysokiego akwarium i ze swinki go zjedza
CocoChanell

i jak tam nocka u chomika? Przestał uciekać? :)) Nie miej takich czarnych myśli, że ci świnki chomika zjedzą! :shock:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”