✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre

Post autor: Asita »

Lilith88 pisze: w kołowrotek świniaka wsadzę, będzie od razu też do kategorii "Jakie niebezpieczeństwa czyhają na świnki?" :lol:
Przy tym się uśmiałam :lol: Kategorie niestety nie są na moje odbiory percepcyjne i chyba jestem za leniwa, żeby myśleć, w jakiej pozycji tudzież propozycji ofotografować moje miśki...Ale z wielką przyjemnością powieszę na ścianie kalendarz z Waszymi miskami i będę cieszyć oko me :D Dla moich miśków kupię też wtedy drugi kalendarz, żeby też mogli popatrzeć :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Właśnie ja też nie bardzo wiem jak zrobic zdjęcie do niektórych kategorii :idontknow: Bardzo chciałabym Pieszczocha w kategorii "świnka to nie prezent, tylko dar od losu", bo mam go od Bożego Narodzenia, ale nie był prezentem, nikt go dla mnie nie kupił... Był darem od losu, bo jacyś kretyni postanowili go zamknąc w piwnicy i przez różne zbiegi okoliczności trafił właśnie do mnie i jestem wdzięczna losowi.. Ale jak to pokazac :idontknow:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A ja jestem ciekawa czy jak się wyśle zdjęcie do jednej kategorii to czy może np. wygrać w innej, bo wg komisji tam lepiej pasuje? :think:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

O, to też mnie zastanawia :D
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Czekam na ładną pogodę, bo w domu zdjęcia są za ciemne.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Dzima, dlatego się obawiam, że nie będę miała fajnego zdjęcia... U mnie w mieszkaniu zdjęcia wychodzą marne, bo mam bardzo ciemne mieszkanie... A nie mam możliwości zabrac świnek na dwór :(
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

"Nasz" Duży pojechał do pracy, ale dostałam zadanie żeby cały dzień biegać za świnką z aparatem :think: :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

To spróbuj zrobić zdjęcia na ładnym kocu, na białym lub kremowym tle (koc/ręcznik) i dużo światła.
Ja mam jedno ładne ale lekko rozmazane i w zeszłym roku przez to w ogóle nie było brane pod uwagę :(
Pyrka
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ja też siedzę i myślę nad tymi kategoriami... :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima pisze:A ja jestem ciekawa czy jak się wyśle zdjęcie do jednej kategorii to czy może np. wygrać w innej, bo wg komisji tam lepiej pasuje? :think:
Też mnie to zastanawia.

Dali nam do myślenia nie powiem.. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie :roll: Też bym chciała lepszą pogodę i coś na dworze popstrykać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”