Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Sklep Hipcio

Post autor: Lilith88 »

Kurczę miałam napisać skargę do siódemki i zapomniałam, właśnie mi przypomnieliście ;) Jeśli to pomoże to oczywiście do was też wyślę maila. Ja sobie zdaję sprawę z tego jak to działa i że obsługa zależy od konkretnej osoby (jak wszędzie zresztą). DPD jednak zawsze miało wyższe standardy, zobaczymy czy po fuzji je zachowają.
plachimki

Post autor: plachimki »

To ja znowu zapytam- a może również paczkomaty? To znacznie upraszcza odbiór osobom, które w czasie pracy kurierów siedzą w pracy i nie ma komu odebrać w domu.
To tak pod rozwagę...
elido

Post autor: elido »

Paczkomaty raczej odpadają, największy minus to wymiary paczek, paczka w paczkomacie może być długa, ale za to wąska i niska, większość naszych paczek w paczkomacie się nie mieści. Do tego dochodzą kwestie techniczne (implementacja paczkomatów w sklepie) oraz jakość usług (ostatnio bardzo duże spowolnienie w tempie doręczania, bałagan w inPoście, słyszę same negatywne opinie od wielu sprzedawców z branży).
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Rozbawiliście mnie do łez "Zwierzęciem tygodnia zostaje seria BEAPHAR NATURE!!!" :rotfl:
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Nikt mi nie odpisał na moje PW :(

Więc zapytam tutaj: czy zamierzacie przywrócić do oferty dry-bedy na zielonym spodzie? Chciałam taki kupić, wchodzę na stronę sklepu i nie ma.
podrik

Post autor: podrik »

elido pisze: Z dowozów we Wrocławiu niestety musieliśmy zrezygnować, ponieważ nie wyrabialiśmy czasowo, i na dodatek po tym jak nasze auto dwa razy w ciągu miesiąca odmówiło posłuszeństwa (co skończyło się baaardzo konkretnym rachunkiem z warsztatu :czytac: ) zmuszeni byliśmy zlikwidować tę opcję.
posmutniałam... :( :(
elido

sempreverde pisze:Nikt mi nie odpisał na moje PW :(

Więc zapytam tutaj: czy zamierzacie przywrócić do oferty dry-bedy na zielonym spodzie? Chciałam taki kupić, wchodzę na stronę sklepu i nie ma.
Przepraszamy, czasem człowiek przeczyta w pospiechu, ma odpisać później i zapomina...
Z dry bedami jest tak, że jak któryś kolor się wyprzeda, to znika automatycznie ze sklepu.
Nie zrezygnowaliśmy z greenbacków, po prostu się skończyły ;) Lada chwila powinny wrócić do oferty.
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

U nas zamowionko przyszło ekspresowo i za darmo :) :shock:
kurier nie chciał zapłaty bo twierdził, że opłacone, a wybrałam opcję zapłaty przy odbiorze....

ale spokojnie przelewik już zrobiony, meil z informacją też o tej sytuacji wysłany do Hipcia :D
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Jezusicku, prawdę mówiliście - są dry-bedy na zielonym spodzie :D

Uff, czas ogarnąć zamówienie :)
elido

Inne kolory zielonych też powinny być niedługo dostępne, plus nowość - Heavy Duty, czy greenback z bardzo gęsty włosiem.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”