Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: dortezka »

oby się udało, nad trzymam kciuki :fingerscrossed:
Angelo i te jego niewinne oczka agresorem? no nadal nie wierzę! Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają? :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Dortezka zapomnialam. Do piatku ich nie bede laczyc bo mi sie univerek jutro zaczyna i musze sie przygotowac wiec nie mam czasu, ale w weekend znowu ich polacze.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

dortezka pisze: Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają? :szczerbaty:
Jak Anya im pokaże piekarnik to jeszcze pomyślą, że coś dla nich gotuje :lol: albo że to jej klatka :nie_powiem: :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ruby

Post autor: ruby »

ANYA pisze: A dodam jeszcze ze Ryan bardzo lubi Ruby i jak tylko Ruby nas odwiedzi to Ruan sie cieszy jak piesek. Ruby zawsze cos im przyniesie wiec wiadomo dlaczego ja tak lubi. Ale skubaniec pamieta kto co przynosi.
Bo Ryan dostaje ode mnie zawsze cos extra i potajemnie, tak,zeby Ania nie widziala i nie zabrala, zawsze to jest cos co wiem,ze on lubi i zawsze dostaje to za kanapa, tylko nie mowcie Ani, bo bedzie za mna lazila jak przyjade w weekend hehehe, Ryan jest idealny,az mnie serce boli jak na niego patrze,bo mi Lole przypomina, tez ma takie madre oczka,gdzies czytalam,ze oczy swinki sa nieruchome, a to go...o prawda, swinki zerkaja na boki i tak sprytnie patrza ,ze wcale nie musza mowic,zeby dac znac o co im chodzi. :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

ruby pisze:Obrazek
Czy to jakiś fotomontaż? :shock:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima to nie fotomontaz. Tak bylo przez chwilke dopoki Alfie nie rozwalil Angelowi mordki. Od tamtej pory Angelo nienawidzi Alfa i pewnie dlatego jest do niego taki agresywny.

Ruby dobrze wiedziec ze wpadasz do mnie w weekend ;) oczywiscie ja dowiedzialam sie ostatnia :laugh:
ruby

Post autor: ruby »

ANYA pisze:
Ruby dobrze wiedziec ze wpadasz do mnie w weekend ;) oczywiscie ja dowiedzialam sie ostatnia :laugh:
Nie musisz wszystkiego wiedziec :neener:
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

pour pisze:O Ryanie można mówić wiele, ale na pewno nie to ,że jest normalny :lol:
Chodziło mi o świńskie zewnętrzne - że charakterek poszmerglony to wiadomo :D
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi? Kurczę, że właśnie z chłopakami tak ciężko. Dlatego zawsze odmawiam trzeciego w stadzie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

etycja pisze:Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi?
Tak, to ten przystojniak 8-)
Anya ma naprawdę humorzastych chłopców, trafiła na księciuniów, z których każdy chce mieć pokój dla siebie :lol:
Zbliża się weekend! Anya szykuj się na...Ruby! i łączenie! :szczerbaty:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”