Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Joanna nie martw sie na zapas bo chyba tylko ja mam takich wariatow. Samiczke mozesz polaczyc w dowolnej konfiguracji. Moze sie od razu dogadac albo i nie. Zalezy od charakteru.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Nie no, mam nadzieję że martwić się o to będę dopiero za jakieś 4 lata co najmniej 

- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
chomiś - arystokrata! jak Biała Dama na tym zamku 

Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
I to z klejnotami!joaś pisze:chomiś - arystokrata! jak Biała Dama na tym zamku

- paulina501
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Jaki śmieszny kudłacz
ja miałam też chomika, ale to było daaaawnooo. Strasznie gryzł, w ogóle nie chciał się oswoić.

Moje adopciaki: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=4829
Wątek Whisky: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=71&t=4759 [*]
Wątek Whisky: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=71&t=4759 [*]
Moje świnie tak samo jedzą chusteczki do nosa! Kiedyś nawet Kudłata uciekała z jedną w pyszczku jak ją na tym przyłapałampour pisze:Jeść chusteczki prosto z opakowania, czy lepiej te żużyte już?

Chomiczek ma super ten zamek

Paulina moj chomis sie tak oswoil, ze jak tylko wloze reke do klatki to pcha sie na sile. Nawet jak go odloze to dalej sie pcha zeby go wyjac.
Ann moje maja jakas manie na chusteczki, paragony itp
Wczoraj wieczorem sprzatnelam chomisiowi klatke i zapomnialam dac papieru toaletowego. Nad ranem wrocilam ze szpitala, patrze a chomis nie ma czyms sie nakryc do snu. Dalam mu kawalki papieru i mi z reki zabieral i nosil do dwoch swoich sypialni a potem wygladal czy nie mam wiecej, wiec mu dalam a on tak fajnie sobie scielil lozko do spania.
Ann moje maja jakas manie na chusteczki, paragony itp
Wczoraj wieczorem sprzatnelam chomisiowi klatke i zapomnialam dac papieru toaletowego. Nad ranem wrocilam ze szpitala, patrze a chomis nie ma czyms sie nakryc do snu. Dalam mu kawalki papieru i mi z reki zabieral i nosil do dwoch swoich sypialni a potem wygladal czy nie mam wiecej, wiec mu dalam a on tak fajnie sobie scielil lozko do spania.
Chomiczki robią sobie zawsze takie fajne gniazdka do spania i w ogóle są przekochane
Jak miałam chomiczkę i miała podejrzenie o alergię na trociny weterynarz kazał mi na próbę wyścielić klatkę papierowymi ręcznikami. Jakie było moje zdziwienie kiedy wstałam rano, a w jednym kącie klatki zobaczyłam wielki kokon z papieru, a w środku chomika

Jak miałam chomiczkę i miała podejrzenie o alergię na trociny weterynarz kazał mi na próbę wyścielić klatkę papierowymi ręcznikami. Jakie było moje zdziwienie kiedy wstałam rano, a w jednym kącie klatki zobaczyłam wielki kokon z papieru, a w środku chomika

Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jaki od wielgachny.