Ja tam dramatu też nie widzę.
Teddy Noora (Viva! Gryzonie) i Kari Black (SPŚM)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Beatrycze
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Tosia Kruszynka i Lomi mieszkają w Pruszkowie!
Margaret jak doberman, pilnuje Sułtanki
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- Gorgofone
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
...mowę mi odjęłoAnulka1602 pisze:U mnie przy łączeniu był taki dramat że mało nie zeszłam na zawał-przerobiłam wirujące w powietrzu świnki,wyrywanie futra i 2 poważne pogryzienia wymagające leczenia. Tylko wtedy byłam pewna że łącze dwóch samców a potem okazało się że jeden z samców to samica i tą samice wet chciał mi wykastrować bo że agresywny samiec-dramat![]()
![]()
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
- Gorgofone
- Kontakt:
Achtung! Achtung! Margaret i Sułtanka jedzą razem brokuła!

... a chwilę potem znowu tramwaj zwany pożądaniem
... a chwilę potem znowu tramwaj zwany pożądaniem
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
-
Anulka1602
Będzie dobrze. Najważniejsze że nie ma agresji ani zęboczynów.
Zapomniałam przedtem ci napisać że masz cudowne piękności

Zapomniałam przedtem ci napisać że masz cudowne piękności
- Gorgofone
- Kontakt:
Ohhh dziękuję, ale... nie ma brzydkich świnek
W ogóle nie ma brzydkich zwierząt! X lat temu byłam na spacerze z psem i słyszę, jak elegancko ubrana matka mówi do schludnie ubranego synka (wiek przedszkolny): Popatrz, jaki ładny kotek!
Kotek nie miał połowy ucha i sierści w kilku miejscach. Znany rozrabiaka piwniczny.
I tak powinno wyglądać podejście do zwierząt.
Kotek nie miał połowy ucha i sierści w kilku miejscach. Znany rozrabiaka piwniczny.
I tak powinno wyglądać podejście do zwierząt.
-
Anulka1602
Mimo stresu i szoku że jeden z samców to jednak nie "on" a "ona" wyszło coś dobrego- 3 piękne maluszki. Samczyka musiałam wyadoptować ale dziewczynki zostały z mamusią.Gorgofone pisze:...mowę mi odjęłoAnulka1602 pisze:U mnie przy łączeniu był taki dramat że mało nie zeszłam na zawał-przerobiłam wirujące w powietrzu świnki,wyrywanie futra i 2 poważne pogryzienia wymagające leczenia. Tylko wtedy byłam pewna że łącze dwóch samców a potem okazało się że jeden z samców to samica i tą samice wet chciał mi wykastrować bo że agresywny samiec-dramat![]()
![]()
- Gorgofone
- Kontakt:
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Coraz spokojniej, już dzisiaj 3 na jednym posłaniu podczas wybiegu leżały
Coraz spokojniej, już dzisiaj 3 na jednym posłaniu podczas wybiegu leżały
- Kropcia
- Kontakt:
Dasz radę
jak Ty nie dasz rady przy tych wariatkach to kto da? Dziewczyny muszą się poganiać, pogwałcić, pobić, ale nie masz się jeszcze czym przejmować. Jakby sytuacja była taka sama za dwa miesiące, ok, wtedy Houston- mamy problem. A tak to daj im czas
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Gorgofone
- Kontakt:
- Gorgofone
- Kontakt:
Przygotowałam "gazpacho" z marchwi, cukinii, cykorii, skórki jabłka, naci pietruszki, naci marchwi i brokuła.

Jak widać, łączenie przebiega pomyślnie

A potem dziewuchy się upiły i zrobiły burdę - Sułtanka przewróciła wanienkę z gazpacho, Zyzia jadła, a Margaret pilnowała

Jak widać, łączenie przebiega pomyślnie
A potem dziewuchy się upiły i zrobiły burdę - Sułtanka przewróciła wanienkę z gazpacho, Zyzia jadła, a Margaret pilnowała