Śliczny, łapie za serduszko jak nwm My straciliśmy wczoraj Pulpetkę, wyję jak głupia od wczoraj Liluś został sam Niech się Patryś dobrze chowa, zrób mu koniecznie USG serduszka jak i pozostałym swoim golaskom, o ile nie miały...
Byłam dziś z Patrysiem u dr Oli, Nie podoba mi sie jego skóra- dziwne białe znaczenia, zadrapania. Dr Ola obejrzała , dała na odrobaczenie- na pewno nie jest to grzyb- zadysponowała kapiel i smarowanie kokosowym olejkiem.. Obserwujemy dzieciaka
dostał dzis nowy wystrój klatki , zadowolony po kapieli poszedł lulu
Może to jeszcze za wcześnie na ocenianie jego charakteru? Pomaleńku, nie wiadomo, z iloma i jakimi świnkami miał do czynienia. Nie wydaje mi się możliwe, żeby samiczki nie chciały kastrata. Może za wcześnie się zapoznali? To nie znaczy, że chcę Ci, Jolu wmawiać Patryka, ale myślę, że można spokojnie poczekać i spróbować wydać go do jakiejś samiczki (samiczek?) - ale, że niepewny, to lepiej gdzieś niedaleko, żeby chłopaka nie narażać na długie podróże.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com