Życie we Wrocławiu + SPOTKANIA ŚWINKOWE
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Życie we Wrocławiu
Zawsze można na barana!pucka69 pisze:Nie wsiadałam bo:
a. był to patrol pieszy
b. mieszkałam za rogiem

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
W Bydgoszczy też mieszkałam. Chodziłam piechotą z Kapuścisk na Leśne, bo nie miałam na bilet. A na gapę nie lubię, bo takie małe oszustwa mnie nie kręcą 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Odezwij się do ognistej kozy ona pracowała tutaj w szpitalu - nie jako pielęgniarka
, ale może bardziej będzie znała temat od środka.
Lasów w tym mieście trochę jest - choćby z nazwy. Jeśli mamy coś polecać to napisz, gdzie, w jakiej okolicy TŻ ma pracować - bo chyba nie chce spędzać 2 godzin na dojazd do/z pracy? Na Stabłowicach buduje/wybudował się nowy szpital - może tam coś znajdziesz.
Kiedy macie się przeprowadzić?

Lasów w tym mieście trochę jest - choćby z nazwy. Jeśli mamy coś polecać to napisz, gdzie, w jakiej okolicy TŻ ma pracować - bo chyba nie chce spędzać 2 godzin na dojazd do/z pracy? Na Stabłowicach buduje/wybudował się nowy szpital - może tam coś znajdziesz.
Jak rozumiem mieszkałaś już chyba wszędzie, nosi Cię po świecie...pucka69 pisze:W Bydgoszczy też mieszkałam. Chodziłam piechotą z Kapuścisk na Leśne, bo nie miałam na bilet. A na gapę nie lubię, bo takie małe oszustwa mnie nie kręcą

No na Leśne to trochę daleko

Ja mieszkam na Kapach!

TŻ rusza 12 maja już, ja dopiero jak znajdę tam pracę.pastuszek pisze: Lasów w tym mieście trochę jest - choćby z nazwy. Jeśli mamy coś polecać to napisz, gdzie, w jakiej okolicy TŻ ma pracować - bo chyba nie chce spędzać 2 godzin na dojazd do/z pracy? Na Stabłowicach buduje/wybudował się nowy szpital - może tam coś znajdziesz.
Jednostka na Psim Polu.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 11:29 przez odeta89, łącznie zmieniany 1 raz.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Czy nadal istniej ulica Planu Sześcioletniego? Tam mieszkałamboe22 pisze: Ja mieszkam na Kapach!

Istnieje i mieszkam przecznicę bliżej, na Szarych Szeregów, pewnie kojarzysz!pucka69 pisze:Czy nadal istniej ulica Planu Sześcioletniego? Tam mieszkałamboe22 pisze: Ja mieszkam na Kapach!

A moi dziadkowie na Noakowskiego, więc jak coś, to będę miała niedaleko do Ciebie, Madziu