Azurowe Pieszczoszki Azure [Okruszek*Puszek*Miki*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
paprykarz

Re: Azurowe Pieszczoszki

Post autor: paprykarz »

JAk łapka ?
Azure

Post autor: Azure »

Katiusha, nie wiem, skąd to się wzięło, po prostu zaczęło rosnąć w szybkim tempie. Weterynarz powiedział, że to tłuszczaki. Wszystkie były białe, tylko jeden był czarny. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tej kliniki, tam na mnie się dziwnie nie patrzyli, że przyszłam ze świnkiem, bo gdzie indziej usłyszałam nawet, że świnek jest za stary na operację

Puszek ma już zdjęte połowę staplerów chirurgicznych. czyli klamerek jak ja to nazywam ;)
apetyt mu dopisuje :)
Nadal mieszka w osobnej klatce ,ale już niedługo wróci do Okruszka na o wiele większy metraż mieszkaniowy, jak na razie widzą się przez kratki, mam nadzieję, że się od siebie nie odzwyczaili, przed operacją mieszkali od małego ponad 4,5 roku razem :pray:
Azure

paprykarz pisze:JAk łapka ?
Coraz lepiej :D
w poniedziałek idziemy ściągnąć następne 4 steplery do końca przyszłego tygodnia będzie miał łapkę bez metalowych ozdób :love:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Ale mu gula wyrosła :? Dobrze, ze już prawie została jedynie złym wspomnieniem :)
Dużo zdrówka dla całego stadka :buzki:
Azure

Miałam iść jutro z Puszkiem, a byłam dzisiaj z Okruszkiem
Rano jak zwykle po liściu cykorii, a Okruszek leżał w klatce miał całe podbrzusze mokre musiał się nie ruszać kilka godzin w jednym miejscu
wyjęłam go z klatki a z pyszczka wydobywała się ślina w postaci piany i do weterynarza sprawdził zęby przełyk bo może coś utknęło
ale w porządku,pytał też o karmę ale cały czas jedzą Versele Lage, wszystkie dostają to samo, dostał kroplówkę zastrzyki i jutro idę z dwoma
Wieczorem na wybiegu ganiał z Puszkiem dokazywali równo, a dzisiaj prawie umiera :cry:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Coś lepiej? Trzymam kciuki :fingerscrossed:
Azure

Okruszek odszedł wczoraj późnym wieczorem :cry:
jeszcze parę dni go dzieliło, żeby być razem z Puszkiem któremu w środę mają być ściągnięte ostatnie steplery
nie rozumiem co się stało okaz zdrowia żadnych problemów jedna chwila i już go nie ma :cry:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Bardzo mi przykro :candle:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Współczuję :sadness:
:candle: