Łączenie świnek

ODPOWIEDZ
kasia1

Re: Łączenie świnek

Post autor: kasia1 »

a jak łączy się drógi czy trzecie czy czwarty itd. raz to za każdym razem w tym samym miejscu to robić czy za każdym razem w innym miejscu?
Madzior

Post autor: Madzior »

Najlepiej za każdym razem w miejscach, w których KAŻDA ze świnek nigdy nie była :)
To najlepsza opcja, ale wiadomo, że różnie z tym bywa ;)
kasia1

Ja jutro łączę moje świnki, bo dzisiaj przyjechala świnka Lasse i wlozylam ja do klatki i postawilam obok mojej pierwszej swinki chrumka . Czy dobrze zrobilam czy nie . W tzkiej sytuacji jakbyscie wy zrobili???
motyleqq

Post autor: motyleqq »

Dziś u nas łączenie. Pierwsze łaczenie Zosi poszło gładko, ale była wtedy dzieckiem i to ona przyjechała do mnie. Dziś Zosia jest rezydentką. Łączenie odbędzie się w pokoju, gdzie można wejść pod łóżko i nie wiem, czy to dobrze. Czy lepiej będzie dać świnki na łóżko? Jest duże
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Łóżko będzie za małe raczej. Może po prostu odgrodzisz czymś wejście pod łóżko?
motyleqq

Spróbuję zagrodzić, chociaż Zosia jest dobra w pokonywaniu takich trudności niestety :D albo po prostu złożę łòżko, wtedy chyba nie będzie dziur
kasia1

Agato, u mnie jest podobnie. Po bardzo dobrym łączeniu na wybiegu włoźyłam moich panów do klatki, lecz dzisiaj mój nowy świń Lasse zacztna gryźć Chrumka :( Chrumek nie chce dominować tylko ucieka na paśnik udawać sianko, a Lasse chce walczyć i bez przerwy bulgocze. A ja muszę całyczas siedzieć w pokoju z wodą do ochłodzenia ich zapałów
motyleqq

ja to mam fuksa, u mnie znowu gładko, jakby się znały od zawsze :D chociaż nowa świneczka strasznie zestresowana, ale raczej podróżą
Naturalsi

Post autor: Naturalsi »

Witajcie,
dzisiaj łączyłam Lancelota z Baltazarem i bardzo dobrze na siebie zareagowali. Obecnie zmęczeni wrażeniami... zasnęli obok siebie. Cudowny widok. :buzki:
elka_w

Post autor: elka_w »

no to prosimy o foteczki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Łączenie świnek morskich”