Puchate Siły znowu we dwoje

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Puchate Siły

Post autor: sosnowa »

Nie uwierzycie mi, ale znowu jestem chora. naprawdę. Tym razem chyba tylko jakiś wirus i jakby mi lepiej, więc trzymajcie, może się tym razem obejdzie bez zapalenia oskrzeli.
Opierniczam się w pielęgnacji Murgi, znowu ma suche bagno w uszach i wymaga serii kąpieli, bo łupież wrócił , tym razem w towarzystwie grzyba na uchu. Na szczęście mam fungiderm, ale w związku z tymi ciągłymi infekcjami staram się za bardzo ich nie brać na ręce, choć ciężko, a to ja jestem od wszelkiej brudnej roboty w chlewie.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

Za przeproszeniem, do jasnej ciasnej, przestań kobieto z temy chorobamy! Do Gołubia! Taniej wyjdzie, niż w kółko l4 i leki.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Się pomyśli
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Pewnie stres też się przyłożył... wyzdrowiej teraz porządnie i już żadnych zapaleń :fingerscrossed: :fingerscrossed:
katiusha

Post autor: katiusha »

Jak tym razem porządnie nie wyzdrowiejesxz, to przyjadę i będziesz mieć doopę siną! Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

:laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

To nie, że hihihi! Obrazek .... :lol:
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Wystraszyłam się chyba, bo wyraźnie mi lepiej.
Nastal u nas sezion na zielone z pola. Ciekawostka, jak sie podchodzi z ukochaną cykorią, to jest wrzask, stawanie na prętach i demostracja brzucholi, jak juz wrzucę, to wrzask trwa, jest ogólna bieganina, wyrywanie sobie liści, wymachiwanie liściami i przypadkowe (?) walenie nimi po głowach oponentów, uciekczki z rykiem i liściem w zębach, czyli ogólne pandemonium. Jak idę z mniszkiem i trawą, zbierają się na środku natychmiast i w zaciekłym milczeniu, z chwilą, gdy pierwsze zielone zaczyna spadać z nieba rozpoczyna się szybkie, metodyczne i zajadłe pożeranie wszystkiego w zasięgu pyska, które trwa do skonsumowania ostatniej okruszyny. Potem, znowu milcząc ida na legowiska i kładą się na nich z nogą. Następnie śpią. :think:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

sosnowa pisze:Wystraszyłam się chyba, bo wyraźnie mi lepiej.
Nastal u nas sezion na zielone z pola. Ciekawostka, jak sie podchodzi z ukochaną cykorią, to jest wrzask, stawanie na prętach i demostracja brzucholi, jak juz wrzucę, to wrzask trwa, jest ogólna bieganina, wyrywanie sobie liści, wymachiwanie liściami i przypadkowe (?) walenie nimi po głowach oponentów, uciekczki z rykiem i liściem w zębach, czyli ogólne pandemonium. Jak idę z mniszkiem i trawą, zbierają się na środku natychmiast i w zaciekłym milczeniu, z chwilą, gdy pierwsze zielone zaczyna spadać z nieba rozpoczyna się szybkie, metodyczne i zajadłe pożeranie wszystkiego w zasięgu pyska, które trwa do skonsumowania ostatniej okruszyny. Potem, znowu milcząc ida na legowiska i kładą się na nich z nogą. Następnie śpią. :think:

Ganz tak samo obserwuję, nawet chcialam opisac, ale zrobilas to lepiej :-)
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

:laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”