Edzia prawdopodobnie przez wadę wrodzoną ma lekko wykręcone przednie łapki i tworzą jej się odciski. Na jednej stópce zrobiło się zrogowacenie i napuchło... To może być początek pododermatitiis (chyba dobrze napisałam)
Ginewra ma zalecaną dietę. Jak Pani Doktor to mówiła to Ginewra miała taką minę jakby się miała w głowę popukać :szczerbaty
Z Dream jestem bardzo dumna bo wróciła już w 120% do siebie po chorobie w maju
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Prawie 6kg szczęścia & 4 tymczasy
Cynthia pisze:Edzia prawdopodobnie przez wadę wrodzoną ma lekko wykręcone przednie łapki i tworzą jej się odciski. Na jednej stópce zrobiło się zrogowacenie i napuchło... To może być początek pododermatitiis (chyba dobrze napisałam)
Ginewra ma zalecaną dietę. Jak Pani Doktor to mówiła to Ginewra miała taką minę jakby się miała w głowę popukać :szczerbaty
Z Dream jestem bardzo dumna bo wróciła już w 120% do siebie po chorobie w maju
Ja mam nadzieję, że to zwykłe ostrogi, a nie pododermatitis.
A Ginewra rację ma, niech się doktor w głowę popuka, jak takie niedorzeczności opowiada.
A Torpeda idzie razem z Sebą czy oddzielnie? Bo tak napisałaś, jakby się małżeństwo pokłóciło i oddzielnie domów szukało.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Effcien, no co Ty? Seba bez Torpedy to zginie, on sobie życiowo nieradzi, na parę godzin to tak, poudaje macho ale potem rozpacz....
Dziewczynki moje wygrzewają się w słonku, które wpada przez okno.... Słodziaki. Pochłonęły pietruszkę z natką i leniuchują
Dziewczynki moje wygrzewają się w słonku, które wpada przez okno.... Słodziaki. Pochłonęły pietruszkę z natką i leniuchują
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Leczymy tymczasy - oko Ginewry już prawie zdrowe, choć sama Ginewra jakaś osowiała.... Może ją przytłacza waga - już 1375g Kluskon
Torpeda jest bardzo dzielną pacjentką - grzecznie pozwala sobie zmieniać opatrunki na stopiszonku. Pogodziła się już z różową skarpetką. Strupek ze stopy odpadł, teraz czas gojenia. W piątek mamy kontrolę...
Reszta dziewczyn leniwa i robi się wybredna. Już selerek naciowy jest nie do końca cacy....
Zastanawiam się nad zrobieniem jakiegoś bazarko- sklepiku - bo skarbonka zabezpieczająca wydatki an ich leczenie świeci pustkami....
A i jest pierwsza osoba zainteresowana kluskami Yen i Gin
Torpeda jest bardzo dzielną pacjentką - grzecznie pozwala sobie zmieniać opatrunki na stopiszonku. Pogodziła się już z różową skarpetką. Strupek ze stopy odpadł, teraz czas gojenia. W piątek mamy kontrolę...
Reszta dziewczyn leniwa i robi się wybredna. Już selerek naciowy jest nie do końca cacy....
Zastanawiam się nad zrobieniem jakiegoś bazarko- sklepiku - bo skarbonka zabezpieczająca wydatki an ich leczenie świeci pustkami....
A i jest pierwsza osoba zainteresowana kluskami Yen i Gin
-
Zaffiro
Bazarek to jest bardzo dobry pomysł
super, że ktoś się zainteresował kluskami

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziś z wizytą u dr Izy będziemy. Ginewra na kontroli oczu, Torpeda na kontrolę stopiszona. Stopiszon jeszcze dobrze nie wygląda....
Reszta bab na mnie krzyczy że wciąż jeszcze nie doniosłam warzyw
Reszta bab na mnie krzyczy że wciąż jeszcze nie doniosłam warzyw
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ginewra zdrowa, jeśli WPA pójdzie pomyślnie to pojadą z Yen do Radomia
Z Torpedą kiepsko, noga jest bardzo spuchnięta, rezygnujemy z maści, moczymy w rivanolu, w poniedziałek kontrola.... Mam nadzieję, że obędzie się bez amputacji...
Reszta rozdarta standardowo. Na dworze zimno, w domu ciepełko, wygrzewają się w norkach
Z Torpedą kiepsko, noga jest bardzo spuchnięta, rezygnujemy z maści, moczymy w rivanolu, w poniedziałek kontrola.... Mam nadzieję, że obędzie się bez amputacji...
Reszta rozdarta standardowo. Na dworze zimno, w domu ciepełko, wygrzewają się w norkach
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Prawie 6kg szczęścia & 4 tymczasy/kłopoty z nogą Torpedy
A balsam Szostakowskiego, albo miód Manuka? U Morrigan to pomagało na pododermatitis.
Podpis usunięty przez administratora.