✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
U mnie obaj tyłkiem zamiatają.... Chyba jeszcze się nie dogadali, który to ten alfa 
-
Tyciek
No... moi też chyba mają problem z tą decyzją. 
A co do tego Manusanu, to można go używać profilaktycznie? Tylko do oczyszczania?
A co do tego Manusanu, to można go używać profilaktycznie? Tylko do oczyszczania?
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Tyciek na pewno, bo to po prostu środek myjący/dezynfekujący. Ale jak nie masz dużego problemu z gruczołami świniaków to spokojnie wystarczy szampon dla świnek czy szare mydło (ale nie do prania tylko takie do mycia antyalergiczne "Biały Jeleń") lub właśnie szampon ziołowy (tu zwróć uwagę żeby był jak najbardziej naturalny np. pokrzywowy) ja używam takich http://www.rossnet.pl/Artykul/Zielona-a ... acy,198564 i takim myłam ostatnio Onyxa, polecam też ludziom
mi dzięki niemu przestały wypadać włosy a była już masakra..
-
katiusha
Chyba sobie zapodam taki szampon - oczywiście do włosów na głowie 
- Lilith88
- Kontakt:
No jasne, że do głowy a gdzieżby indziej 
Pokrzywowy i na wypadanie i na łamanie i na pobudzenie wzrostu nowych włosów i na przetłuszczanie jest dobry także ma szerokie spektrum działania
jest też łopianowy i wiele inne, odżywki też są dobre a w dodatku tanie. Na wypadanie i łamanie się włosów polecam też maski z biovax które są dostępne w aptekach http://www.biovax.pl/strona,produkty,po ... acych.html Ja na co dzień używam tej odżywki od szamponu a co 3-4 dni biovaxa i z włosów wypadających garściami/pasmami w ciągu miesiąca zrobiła się ilość normalna czyli kilka włosków w szczotce po myciu a już płakałam.. Teraz jestem tylko ciekawa czy faktycznie się zagęszczą ale na taki efekt to muszę poczekać dużo, dużo dłużej niż miesiąc 
Pokrzywowy i na wypadanie i na łamanie i na pobudzenie wzrostu nowych włosów i na przetłuszczanie jest dobry także ma szerokie spektrum działania
-
Pani Strzyga
Oooo... Ja sobie chyba kupię nagietkowy w takim razie. Mam masakryczne problemy ze skórą głowy. Włosy może nie wypadają, ale łupież mam taki, że robią mi się ranki :/
- Lilith88
- Kontakt:
Ojj.. A byłaś u dermatologa z tym? Moja mama się latami męczyła z takim łupieżem aż jej się na twarzy plamy suche porobiły i się okazało, że to nie łupież a łuszczyca, mój brat też miał taki straszny łupież tylko bez ran i jak mama dostała swoje wyniki to od razu Pawła wysłała i oczywiście też łuszczyca
Dobry szampon na pewno złagodzi objawy i przyniesie trochę ulgi ale warto sprawdzić czy nie trzeba jakiś leków zastosować żeby pozbyć się problemu.
Mały wciągał źdźbło sianka, Tasiek postanowił mu je zabrać (bo przecież on na pewno ma lepsze niż wszystkie inne dookoła) i ciągnie za nie z drugiej strony, mały nie daje za wygraną i tak się szarpią, aż Tasiek się zawzioł, zaparł i tak pociągnął, że małego do siebie przyciągnął za źdżbło.. Jak on jechał po ziemi.. Bezcenne.. No płakałam ze śmiechu
Mały wciągał źdźbło sianka, Tasiek postanowił mu je zabrać (bo przecież on na pewno ma lepsze niż wszystkie inne dookoła) i ciągnie za nie z drugiej strony, mały nie daje za wygraną i tak się szarpią, aż Tasiek się zawzioł, zaparł i tak pociągnął, że małego do siebie przyciągnął za źdżbło.. Jak on jechał po ziemi.. Bezcenne.. No płakałam ze śmiechu
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
wzobrażam sobie maluszka ciągniętego przez wielkiego Taśka
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
katiusha
- Lilith88
- Kontakt:
Ja nie wiem czy on na wstecznym nie byłkatiusha pisze:Słabo ręczny młody zaciągnął!