Strona 156 z 363

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 18 lip 2016, 8:14
autor: Asita
Oj tak...to rzeczywiście wygląda na lody...mniam :szczerbaty:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 18 lip 2016, 18:00
autor: Assia_B
Lody Carte d'or najlepsze są bakaliowe! Bez dwóch zdań :lol:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 18 lip 2016, 20:40
autor: balbinkowo
Siula pisze: Balbinkowo tylko Bromba miała za długie pazury :szczerbaty:
Noszzzz... przecież nawet podpisane dla wolniejszych było... ech, moim wytłumaczeniem niech będzie przemęczenie piątego dnia szkolenia :roll:

Kiedy ta płyta? :102:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 9:40
autor: Asita
Ja ostatnio polubiłam te jagodowe....mniam...wczoraj po pracy miałam zjeść i zapomniałam...ech...Dziś może nie zapomnę :roll:

Gratulacje kalendarza :102:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 10:58
autor: katiusha
Gratulacje!!

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 11:46
autor: Cooyo
Gratulacje! :102:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 14:12
autor: Siula
Dziękuję wraz z moimi gwiazdami :102: Duży zdjęcie to robił i też się cieszy, bo nie wierzył,że będą.
Piękny ten kalendarz, tyle pyszczków słodkich znajomych :love:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 19:00
autor: balbinkowo
Ja też tak właśnie mówiłam jak oglądałam miesiąc po miesiącu, na każdej karcie jakieś znajome pyszczki :102:
Gratulacje!!! :jupi:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 21:09
autor: diefenbaker
Misia i Tosia jakie fajne minki z językami mają w czerwcu, gratuluję :buzki:

Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal

: 19 lip 2016, 21:27
autor: Siula
Dziękujemy, dla Was wszystkich również gratulacje! Brombisi za bardzo nie widać, ale te dwie miały takie miny,że musiałam to wysłać :102: