Strona 151 z 196
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 9:53
autor: pucka69
Ooo - z kapustą może być fajne

Ja uwielbiam taką od razu z piekarnika, a potem z patelni, odgrzaną. Plus sałatka z pomidora i cebuli. I mogę tak cały tydzień na śniadanie, obiad i kolację

Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 9:55
autor: lubię
Ja dzisiaj chyba z rybą zrobię, tak dla odmiany

Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 10:13
autor: pucka69
Z rybą? Z jaką np.? Tzn. czy ze świeżą? Chyba sobie nie wyobrażam.
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 10:35
autor: lubię
A co, z nieświeżą mam robić?

nie wiem jeszcze, zobaczę co będą mieli. Łosoś byłby dobry i estetyczny, ale tutaj to tylko fermowe można dostać. Węgorzy też nie ma, halibutów nie jadam ideologicznie, zostaje makrela albo karp. Reszta za chuda, jakoś mi nie pasi.
Natalinko, tak jeszcze pomyślałam, że jakby do tych grzybów dodać jeszcze posiekane orzechy włoskie i natkę pietruszki, to już w ogóle będzie rozpusta

Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 10:42
autor: pucka69
Z nieświeżą pffff
O wędzoną mi chodziło

Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 10:45
autor: lubię
Aaa...! Nie, obawiam się, że wędzona zdominuje całość.
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 11:01
autor: pucka69
A robiłaś kiedyś z rybą i bała dobra? Czy taki masz pomysł po prostu?
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 11:08
autor: paprykarz
I mnie ochota naszła ale jak przeczytałam "podgardle wieprzowe" to mi jakoś klimat oklapł. Nie mogę wieprzowiny. Można to pominąć? CZy co inne dac?
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 11:19
autor: pucka69
Oczywiście że pomiń, daj cebulkę i pieczarki np. Nie wiem czy można pieczarki w ciąży? Z samą cebulka tez będzie dobre:)
Albo co by dodać?
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
: 13 paź 2016, 11:49
autor: loriain
a jakby tak zamiast podgardla jakiejs dobrej kielbaski?
z ryba jakos do mnie nie przemawia, za to z podsmazona kapustka bylaby dobra
