Może to http://www.domwroclawski.pl/
Ten na Szpaczej stosunkowo blisko Hali, prosta droga, ze tak powiem Kochanowskiego, Parkową i Wróblewskiego z Halą (Park Szczytnicki).
Zoobotanica 2013 Wrocław
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Zoobotanica 2013 Wrocław
Na pewno będę w sobotę, ale na 95% wracamy w sobotę wieczorem
- pastuszek
- Kontakt:
A niech mi ktoś powie jak wygląda organizacja tego - wszystko co wystawiamy na stoisku zostaje w Hali, czy ktoś to zabiera i następnego dnia znowu rozkłada?
Kto w ogóle będzie w poszczególne dni siedział na stoisku?
Mam parę zamówień do przekazania i nie wiem czy mam je brać, zostawić na stoisku lub ew. osobie (jeżeli będzie następnego dnia na stoisku, bo grafiku nie znam) czy po prostu przyjechać jak będą te osoby i przekazać osobiście.
Czytałam, że derwuś zakupiła klatkę - będzie jakiś tymczas Nam towarzyszył na stoisku?
Kto w ogóle będzie w poszczególne dni siedział na stoisku?
Mam parę zamówień do przekazania i nie wiem czy mam je brać, zostawić na stoisku lub ew. osobie (jeżeli będzie następnego dnia na stoisku, bo grafiku nie znam) czy po prostu przyjechać jak będą te osoby i przekazać osobiście.
Czytałam, że derwuś zakupiła klatkę - będzie jakiś tymczas Nam towarzyszył na stoisku?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ja się piszę na siedzenie w sobotę... Ja mogę wziąć zamówienie dla Fanki
- pastuszek
- Kontakt:
Fanka ma być w niedzielę, więc jej wezmę, bo pewnie w niedziele przyjadę. Jakbym miała być w sobotę to Ci przekaże
Ja będę siedzieć w piątek z Nadią i nie ukrywam, że najlepiej dla mnie by było jakbym zapakowała to wszystko w Nadii samochód w piątek wraz z kapciochami, co by się nie tłuc z tobołami w sob-niedz mpk - tylko nie wiem jak to ma wyglądać. W ogóle muszę się Nadii zapytać czy po mnie przyjedzie, bo będzie jeszcze weselej jak nie
Czy ktoś kto będzie siedział po mnie i Nadii będzie to zabierał do siebie i woził w tą i z powrotem (nie chciałabym robić kłopotu ludziom swoimi polarami) czy zostanie to na stoisku
Ja będę siedzieć w piątek z Nadią i nie ukrywam, że najlepiej dla mnie by było jakbym zapakowała to wszystko w Nadii samochód w piątek wraz z kapciochami, co by się nie tłuc z tobołami w sob-niedz mpk - tylko nie wiem jak to ma wyglądać. W ogóle muszę się Nadii zapytać czy po mnie przyjedzie, bo będzie jeszcze weselej jak nie
Czy ktoś kto będzie siedział po mnie i Nadii będzie to zabierał do siebie i woził w tą i z powrotem (nie chciałabym robić kłopotu ludziom swoimi polarami) czy zostanie to na stoisku
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- pastuszek
- Kontakt:
No to będę w sobotę i się dosiądę do Was na doczepkę-przyczepkę
A po wszystkim mam nadzieję, że dacie się zaprosić gdzieś na miasto
A po wszystkim mam nadzieję, że dacie się zaprosić gdzieś na miasto
Ja w piątek będę od 14-15 siedzieć na stoisku. Ale jak to ma być dokładnie zorganizowane, to trzeba się Derwuś pytać. Jeśli będzie potrzeba zabrać coś ze sobą, to mogę tylko w ograniczonej ilości, bo też się dzięki MPK poruszam i nie chcę się w tym tramwaju zabićpastuszek pisze:Fanka ma być w niedzielę, więc jej wezmę, bo pewnie w niedziele przyjadę. Jakbym miała być w sobotę to Ci przekaże
No i oczywiście jak jakieś afterparty się szykuje później to też się piszę
- pastuszek
- Kontakt:
Zaraz wysmolę pw do derwuś
Edit: Zostaje wszystko
I będą tymczasy wrocławskie
Edit: Zostaje wszystko
I będą tymczasy wrocławskie