Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Bunia&Majka- Przebudowa celi
Piękna nowa lokatorka - Blanka!!! Joanna masz ten dar przekonywania TŻa 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
No nie wiem czy mam aż taki dar bo od miesięcy go męczę o nową świnię
Przedtem nawet byłam gotowa się za świnię złożyć z nim na nowy samochód a i tak nie chciał, teraz obyło się bez strat materialnych z mojej strony 

To musi być jakaś czarodziejska świnia w takim razie 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Mi też panienka Cośka Dropsiowego przypomina z tym białym ciałkiem i kolorowym łepkiem
Piękna jest!
Już się nie mogę doczekać opowieści z łączenia
A TŻ zgodził się teraz, bo najwyraźniej właśnie ta panienka miała do Ciebie trafić, przeznaczenie noo
Ja np. zanim adoptowałam Czarnego miałam kilka innych świń upatrzonych ale jakoś tak wyszło, że w końcu trafił do mnie właśnie on i sobie nie wyobrażam teraz żeby było inaczej 

Już się nie mogę doczekać opowieści z łączenia

- joanna ch
- Kontakt:
Zobaczymy zobaczymy, oby się babeczki polubiły i zachowały zęby dla siebie...
Biedna Bunia, ona tak nie lubi parafiny... natomiast ziółka żółciopędne z dodatkiem Herbikeru wyrywa mi ze strzykawką z rąk. Dziś rano zrobiła mi niezłego numera bo karmiłam ją tymi ziółkami, a w przerwie gdy ładowałam kolejny lek uciekła mi i wywaliła sobie na głowę otwarty pojemniczek z herbikerem...
potem cały ryjek miała w zielonym pyle...
Za parę dni podobno mordercze upały, czas zaczaić się na Majkę z maszynką i przejechać się po kuprze z zaskoczenia... a potem kolejnego dnia znowu trochę... i kolejnego znowu trochę... Tak na 3-4 tury to nam wychodzi coby się babeczka zanadto nie wkurzyła
Tylko w międzyczasie wygląda dość żałośnie. Nie wiem czy zauważyłyście ale grzywkę już straciła 

Biedna Bunia, ona tak nie lubi parafiny... natomiast ziółka żółciopędne z dodatkiem Herbikeru wyrywa mi ze strzykawką z rąk. Dziś rano zrobiła mi niezłego numera bo karmiłam ją tymi ziółkami, a w przerwie gdy ładowałam kolejny lek uciekła mi i wywaliła sobie na głowę otwarty pojemniczek z herbikerem...

Za parę dni podobno mordercze upały, czas zaczaić się na Majkę z maszynką i przejechać się po kuprze z zaskoczenia... a potem kolejnego dnia znowu trochę... i kolejnego znowu trochę... Tak na 3-4 tury to nam wychodzi coby się babeczka zanadto nie wkurzyła

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ale jak? Gdzie? Grzyyyywaaaa....
I jeszcze teraz z zaskoku dodatkowo po trochu.... 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
joanna boisz się całą na raz? sutki zaklej i do dzieła 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- joanna ch
- Kontakt:
o mamusiu!!!
Może i udałoby mi się to zrobić na 2 razy na przykład gdyby nie Teżet trzymający ofiarę, który panikuje że "ona się już zdenerwowała, serce jej wali, dzisiaj już nie bo dostanie zawału" . Majka najfajniej chroni swoje miejsca intymne przed golarką, zaciskając tylne nóżki
taka skromniutka z niej świnka 

Może i udałoby mi się to zrobić na 2 razy na przykład gdyby nie Teżet trzymający ofiarę, który panikuje że "ona się już zdenerwowała, serce jej wali, dzisiaj już nie bo dostanie zawału" . Majka najfajniej chroni swoje miejsca intymne przed golarką, zaciskając tylne nóżki

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Chciałabym to zobaczyćjoanna ch pisze:Majka najfajniej chroni swoje miejsca intymne przed golarką, zaciskając tylne nóżkitaka skromniutka z niej świnka