No dawaj foteczki....nie znęcaj się nad nami....
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
koni
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰
Ale jestem ciekawa z kim polączysz maluszka....no i którego wybrałaś....hihih no i kiedy będzie szósty?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Rzadko teraz odwiedzam inne wątki. Ale widzę że tutaj mnie coś omija
Lilith, słówko wyjaśnienia? 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zasiedziałam się wczoraj u Marty_K i byliśmy w domu o 2 w nocy, teraz dopiero oczy otwieram
ale jak tylko otworzę je na dobre to porobię zdjęcia 
- Lilith88
- Kontakt:
Moja niespodzianka biega jak oszalała i ciężko cyknąć, więc wgrywam właśnie filmik z ziewaniem mojego Darka i groźbą, że i tak wrzucę za kare, bo mi zepsuł 
Zdjęcie mam strasznej jakości ale dam a co!

A tu fotki jeszcze z hodowli

Mały to Warszwiak, Rami Cavia Dafi, nie jest po wcześniej wspomnianej przeze mnie i przypomnianej przez Koni wczoraj Binanie Medovy Kvet ponieważ jedyny samczyk ze znaczeniami od Binanki został u Pani Ani w hodowli, Rami też miał zostać ale w końcu trafił jednak do mnie, zabijało się o niego kilka hodowli ale byłam pierwsza w kolejce z czego się bardzo cieszę, bo jest niesamowity! Odebrałam go wczoraj po 20 (przyjechała z Wawy do Pozniania dzięki uprzejmości Pani Kasi z hodowli "Z Doliny Muminków) i później byłam z nim u Marty_K, chłopak wykładał się wywalając stopiszcza i u mnie i u Darka i u Marty na kolanach, nawet kładł się na boczku i pokazywał swój biały brzuszek do głaskania, jednym słowem dwa dni długich podróży i nieznajomi mu nie straszni
Dzięki temu, że to właśnie Pani Kasia od Muminków przywiozła do Poznania malucha miałam okazję zobaczyć skinny, baldwinki pierwszy raz na żywo. Baldwinki są super mięciusie, milusie i cieplusie
Ale i tak najbardziej urzekły mnie rude i rudo-czarne rozetki
Pani Kasia jako jedyna w Polsce ma rodowodowe rozetki a wydawałoby się że to takie pospolite świneczki a jednak nie 
Imie maluchowi będziemy zmieniać ale jeszcze nie mam pomysłu, muszę go najpierw lepiej poznać.
Zdjęcie mam strasznej jakości ale dam a co!

A tu fotki jeszcze z hodowli

Mały to Warszwiak, Rami Cavia Dafi, nie jest po wcześniej wspomnianej przeze mnie i przypomnianej przez Koni wczoraj Binanie Medovy Kvet ponieważ jedyny samczyk ze znaczeniami od Binanki został u Pani Ani w hodowli, Rami też miał zostać ale w końcu trafił jednak do mnie, zabijało się o niego kilka hodowli ale byłam pierwsza w kolejce z czego się bardzo cieszę, bo jest niesamowity! Odebrałam go wczoraj po 20 (przyjechała z Wawy do Pozniania dzięki uprzejmości Pani Kasi z hodowli "Z Doliny Muminków) i później byłam z nim u Marty_K, chłopak wykładał się wywalając stopiszcza i u mnie i u Darka i u Marty na kolanach, nawet kładł się na boczku i pokazywał swój biały brzuszek do głaskania, jednym słowem dwa dni długich podróży i nieznajomi mu nie straszni
Dzięki temu, że to właśnie Pani Kasia od Muminków przywiozła do Poznania malucha miałam okazję zobaczyć skinny, baldwinki pierwszy raz na żywo. Baldwinki są super mięciusie, milusie i cieplusie
Imie maluchowi będziemy zmieniać ale jeszcze nie mam pomysłu, muszę go najpierw lepiej poznać.
-
koni
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
....długo kazałaś na niego czekać
Czekam niecierpliwie na filmik.
Te rozetki z Doliny Muminków widziałam. Tam jest nieziemski świnek o imieniu Mickey? Chyba....
- Lilith88
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
Jest i filmik https://www.youtube.com/watch?v=JQ3_EPZ ... RbxSVqgvX0 
Koni powiem szczerze, że imion nie pamiętam, tylko łysolka Muminka, dużego nowego gładkiego biszkopta Chuana (1400 gram i wielki po prostu mimo, że mój Czarny tylko 50 gram mniej to widać ogromną różnice), czarno-rudego brindle rozetka Charliego, reszty pięknot mimo, że zostały przedstawiona to mi umknęły imionka.
Katiusha Ty byś chciała pannę jak Geronimo i teraz taką weź się zdecyduj
wiem, wiem ciężko, ja też bym dużo różnych świneczek jeszcze chciała
Tak czy inaczej Pani Ania ma takie i takie 
Koni powiem szczerze, że imion nie pamiętam, tylko łysolka Muminka, dużego nowego gładkiego biszkopta Chuana (1400 gram i wielki po prostu mimo, że mój Czarny tylko 50 gram mniej to widać ogromną różnice), czarno-rudego brindle rozetka Charliego, reszty pięknot mimo, że zostały przedstawiona to mi umknęły imionka.
Katiusha Ty byś chciała pannę jak Geronimo i teraz taką weź się zdecyduj