✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
koni

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰

Post autor: koni »

Ale jestem ciekawa z kim polączysz maluszka....no i którego wybrałaś....hihih no i kiedy będzie szósty? :lol:
No dawaj foteczki....nie znęcaj się nad nami....
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ejjjj... ja tu czekam ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Rzadko teraz odwiedzam inne wątki. Ale widzę że tutaj mnie coś omija :roll: Lilith, słówko wyjaśnienia? :pray:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Zasiedziałam się wczoraj u Marty_K i byliśmy w domu o 2 w nocy, teraz dopiero oczy otwieram ;) ale jak tylko otworzę je na dobre to porobię zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Moja niespodzianka biega jak oszalała i ciężko cyknąć, więc wgrywam właśnie filmik z ziewaniem mojego Darka i groźbą, że i tak wrzucę za kare, bo mi zepsuł :D

Zdjęcie mam strasznej jakości ale dam a co!
Obrazek
Obrazek

A tu fotki jeszcze z hodowli
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mały to Warszwiak, Rami Cavia Dafi, nie jest po wcześniej wspomnianej przeze mnie i przypomnianej przez Koni wczoraj Binanie Medovy Kvet ponieważ jedyny samczyk ze znaczeniami od Binanki został u Pani Ani w hodowli, Rami też miał zostać ale w końcu trafił jednak do mnie, zabijało się o niego kilka hodowli ale byłam pierwsza w kolejce z czego się bardzo cieszę, bo jest niesamowity! Odebrałam go wczoraj po 20 (przyjechała z Wawy do Pozniania dzięki uprzejmości Pani Kasi z hodowli "Z Doliny Muminków) i później byłam z nim u Marty_K, chłopak wykładał się wywalając stopiszcza i u mnie i u Darka i u Marty na kolanach, nawet kładł się na boczku i pokazywał swój biały brzuszek do głaskania, jednym słowem dwa dni długich podróży i nieznajomi mu nie straszni :D

Dzięki temu, że to właśnie Pani Kasia od Muminków przywiozła do Poznania malucha miałam okazję zobaczyć skinny, baldwinki pierwszy raz na żywo. Baldwinki są super mięciusie, milusie i cieplusie :love: Ale i tak najbardziej urzekły mnie rude i rudo-czarne rozetki :love: Pani Kasia jako jedyna w Polsce ma rodowodowe rozetki a wydawałoby się że to takie pospolite świneczki a jednak nie ;)

Imie maluchowi będziemy zmieniać ale jeszcze nie mam pomysłu, muszę go najpierw lepiej poznać.
Dropsio

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: Dropsio »

Jaki cudny! I ten brzuszek :love:
koni

Post autor: koni »

:love: witamy szkraba z najpiękniejszym brzuszkiem na świecie :)

....długo kazałaś na niego czekać :twisted:

Czekam niecierpliwie na filmik.

Te rozetki z Doliny Muminków widziałam. Tam jest nieziemski świnek o imieniu Mickey? Chyba....
katiusha

Post autor: katiusha »

O...Aaaaa....Aleeee....Obrazek ALE ON CUUUDNY!!!!!..Ten brzunio..Obrazek
Obrazek Jak ja bym chciała taką panienkę!...Jak żyyyyyyć!!!!Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Jest i filmik https://www.youtube.com/watch?v=JQ3_EPZ ... RbxSVqgvX0 :D

Koni powiem szczerze, że imion nie pamiętam, tylko łysolka Muminka, dużego nowego gładkiego biszkopta Chuana (1400 gram i wielki po prostu mimo, że mój Czarny tylko 50 gram mniej to widać ogromną różnice), czarno-rudego brindle rozetka Charliego, reszty pięknot mimo, że zostały przedstawiona to mi umknęły imionka.

Katiusha Ty byś chciała pannę jak Geronimo i teraz taką weź się zdecyduj :lol: wiem, wiem ciężko, ja też bym dużo różnych świneczek jeszcze chciała :love: Tak czy inaczej Pani Ania ma takie i takie ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Rany bosskie, jaka mała torpeda! Żywe srebro po prostuObrazek A ta Pani ma jakąś stronę na necie, co by zajrzeć?Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”