Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Mk1609

Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Post autor: Mk1609 »

Jestem ciekaw jak dobry i profesjonalny aparat trzeba mieć żeby Katanę ująć w pełni kolorów. Póki co nie udało mi się to bo jego trzeci kolor chowa się przed obiektywem.
Mk1609

Obraziłem się na Samuraja i wygoniłem kolegę z klatki a teraz leżę
Obrazek
magmagpie

Post autor: magmagpie »

foch...
Mk1609

No i to poważny, trochę zębów i łapek. Jednak obaj muszą być miziani jednocześnie.

Czyż nie mam ślicznego pyszczka?
Obrazek

Lepiej powiedzcie że bardzo śliczny
Obrazek

Kolega obrósł w piórka więc poczekam aż ochłonie
Obrazek

Ale i tak mam ładniejszy pyszczek
Obrazek
magmagpie

obaj są wielkiej urody. Naprawdę 2 świetne świnki :D
a że foszek

moi sie struli sałatą rzymską, musiała być trefna partia w którymś sklepów. Fisiu tylko wzdęcia, ale Nabox poważnie, schudł mocno, we krwi problemy z wątrobą i nerkami. Kroplówki i dokarmiam go ziętkiem na wątrobę... biedulek.
no ale trochu bazylii zawsze przyjmie :D
Mk1609

Są piękni i to nie podlega dyskusji.
Katana od wczoraj dość mocno "zgrzyta" zębami na Samuraja, potem krótka walka, pościg po klatce, wspólne jedzenie, spanie w osobnych kątach. Do rozlewu krwi nie doszło jeszcze więc jest ok.
Przed wczoraj dałem im truskawki... Po jednej na spróbowanie.... Szypułki zjedli truskawek nie ruszyli nawet, za to zielone.... Cóż mogłoby nic innego nie istnieć... Nawet do marchewki są wybredni.
magmagpie

Mk1609 pisze:Są piękni i to nie podlega dyskusji.
Katana od wczoraj dość mocno "zgrzyta" zębami na Samuraja, potem krótka walka, pościg po klatce, wspólne jedzenie, spanie w osobnych kątach. Do rozlewu krwi nie doszło jeszcze więc jest ok.
Przed wczoraj dałem im truskawki... Po jednej na spróbowanie.... Szypułki zjedli truskawek nie ruszyli nawet, za to zielone.... Cóż mogłoby nic innego nie istnieć... Nawet do marchewki są wybredni.
truskawki są mega pędzone. Jak chcesz podzielić mój los (zaraz robię kroplówkę) to dawaj im to. Świnkowa wątroba jest mega wrażliwa na azotyny które są w każdym pędzonym warzywie
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

W sumie to chyba dobrze, że nie zjedli tych truskawek. Ja o tej porze roku nie kupuję. Moje to nie bardzo przepadają za sklepowymi warzywami... Ogórka skubną, pomidor malinowy jest ok, inne nie. A latem jak mamy prosto z działki to nic nie zostawiają :lol:

Co do Katany i jego koloru. Mi wygląda na złotego aguta tan. Z racji tego, że ma długie włosy to wydają się taki hmmm.... grafitowe? Aguty mają ciemną sierść a końcówki są złote. Dlatego krótkowłose inaczej wyglądają niż długowłose. Pooglądaj sobie zdjęcia świnek długowłosych właśnie w tym kolorze.
Obrazek
Mk1609

Hmm.... Ale tak logicznie myśląc to mamy zimę więc każdy owoc i warzywo jest mega pędzone... Nie będę skazywać chłopaków na samo suche.

Chłopcy pod koniec miesiąca pójdą do weta na kontrolę, nic im nie jest, poprostu z ciekawości chce iść zobaczyć co wet powie o nich.
boe22

Post autor: boe22 »

Ale truskawki zimą są ble :nono: Uwierz nam ;) .
Ja osobiście nawet takich dylematów nie mam, bo moje świnie nie lubią owoców. Jedyne co zjedzą, to 1 cm jabłka i to nie częściej niż raz na miesiąc(widocznie uznali, że owoce są niejadalne). Warzywa i chaszcze :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”