Nie udawaj takiej świętejSnajperka pisze:Bleeeee....ucieka stąd.

Moderator: pastuszek
Nie udawaj takiej świętejSnajperka pisze:Bleeeee....ucieka stąd.
Uważaj po przyjadęAsita pisze:Snajperka, przyjeżdżaj do mnie! Widzę, że masz blisko
Celibat od 2 lat... Ech... Biedny będzie ten co go przerwieLilith88 pisze: Nie udawaj takiej świętej Takie niby spokojne panny są najgorsze tak na prawdę
Jak nic się nie zmieni, to cię odwiedzę w PoznaniuLilith88 pisze:Snajperka to dawaj do mnie! Co prawda dalej ale piję dokładnie to samo
Tak a potem...Lilith88 pisze:Chciałam najpierw napisać, że facet będzie się cieszył ale później sobie uświadomiłam, że oni tylko wszyscy tak gadają jacy z nich macho a jak przychodzi co do czego to wymiękają w przedbiegach.. Prawda jest taka, że to my chcemy więcej i więcej i więcej..
Mam na szkoleniu psiaka z Sopotu, jak będę kiedyś tam o normalnej godzinie to wpadnęAsita pisze:Przyjeżdżajcie do kurortu nadmorskiego!
to Wam zaserwuję kawę z moich ostatnich wojaży
Oj oj, to ja nie wiedziałam... proszę o wybaczeniekimera pisze:Chciałam zauważyć, że te "morelki" to ja wymyśliłam, sprawdźcie w artykule. Wielkość też się zgadza, tylko miałam na myśli jedną morelę, no, taką z przedziałkiem pośrodku.